De moderne werkplek bij ZSBB

De ZSBB (Zeeuwse Stichting voor Beheer en Bewindvoering) wilde graag haar IT omgeving professionaliseren. Zij werkten nog met Windows 7 en hadden behoefte aan een nieuw besturingssysteem en aanvullende functionaliteiten. Onze moderne IT werkplek was precies hetgeen ZSBB zocht. Bovendien waren wij een vertrouwde partij voor ZSBB, omdat wij al jaren haar telefonie verzorgen. 

De moderne werkplek
Wij hebben bij ZSBB de moderne werkplek uitgerold. Een complete IT oplossing waarbij haar medewerkers altijd en overal prettig kunnen (samen)werken met collega's en klanten. 
De moderne werkplek is van alle moderne IT functionaliteiten en beveiligingsmaatregelen voorzien, met slechts één aanspreekpunt voor service en onderhoud.

Wij hebben bij ZSBB alles vernieuwd, opnieuw ingericht en opgenomen in onze beheer- en monitoringsystemen. Met als functionaliteit o.a. Microsoft Office 365 (Teams, Onedrive, Sharepoint etc.). Doordat alle bestanden in Microsoft Teams zijn geplaatst kan men eenvoudig communiceren en samenwerken.

Instructie functionaliteiten en beheer
Vanzelfsprekend hebben wij de medewerkers van de stichting vertrouwd gemaakt met de nieuwe functionaliteiten (zoals Microsoft Teams) van de moderne werkplek. Hierdoor konden zij vanaf dag één efficiënt werken. 
Onze eigen servicedesk controleert pro-actief de IT omgeving, zorgt voor beheer en staat klaar om de gewenste gebruikersondersteuning te bieden.

Weer een project waar wij trots op zijn!

Vanwege het coronavirus hebben wij helaas nog geen "actiefoto" kunnen maken.

Fotogallerij

Moderne werkplek
Complete IT oplossing

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact