Wilt u een nieuwe productielijn laten ontwikkelen en realiseren? Of moet het productieproces van een bepaald item (verder) worden geautomatiseerd? Voor de ontwikkeling, installatie en begeleiding van industriële automatisering bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Onze gedreven specialisten gaan graag voor u aan de slag. Van advies voor procesoptimalisatie tot ontwerp, engineering, paneelbouw, installatie en volledige turnkey projecten.
We staan garant voor een perfect functionerend productieproces en optimale productiviteit. Efficiënt, duurzaam en veilig.

Paneelbouw Industriële automatisering

Grote diversiteit aan klanten

Onze afdeling Industriële automatisering beschikt over alle kennis en ervaring voor elektrotechnische installaties en procesautomatisering. Hierdoor leveren wij passend maatwerk in uiteenlopende branches. Zo hebben wij aan projecten gewerkt in de chemische industrie en de voedingsmiddelen industrie, evenals voor energieproducenten, waterschappen en overheden.

Printplaat

Paneelbouw van Paree; een wereldwijd begrip

Het bouwen van besturingskasten en bedieningspanelen, de paneelbouw, gebeurt op onze eigen technische afdeling. Hier worden kasten en panelen voorzien van de verschillende componenten, bedrading en aansluitend getoetst aan de geldende normen.
Bovendien zijn onze zelf vervaardigde panelen wereldwijd een begrip. Als gevolg van onze jarenlange ervaring in de paneelbouw, evenals door onze proactieve en innovatieve aanpak, zijn we een toonaangevende speler op de markt.

Vele mogelijkheden paneelbouw

Paneelbouw kent vele mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld paneelbouw in serie schakelen? Heeft u kleine of grote panelen, eenvoudige of met bijzondere eisen, voor de Nederlandse of buitenlandse markt nodig?
Kortom voor alle mogelijkheden van paneelbouw bent u bij ons aan het juiste adres!

Procesautomatisering voor optimaal rendement

Wij adviseren en helpen u graag bij de aanpak van productie-uitdagingen en bieden u bovendien de beste oplossing met een hoog rendement.
Door middel van de fantastische ontwerpsoftware Eplan (onze engineers zijn gecertificeerd voor Eplan) maken wij een passend ontwerp voor u. Vervolgens gaan na uw goedkeuring onze engineers de innovatieve besturings- en automatiseringsoplossingen voor uw processen programmeren en installeren.

En ‘draait’ alles?

Bovendien kunt u voor optimale service en onderhoud bij ons terecht!

Paree helpt u graag

Wij adviseren en helpen u graag bij uw productie-uitdagingen. Neem nu contact met ons op!