Voldoet de noodverlichting in uw gebouw aan alle wetten en regels? De verantwoordelijkheid voor een correcte installatie en vluchtrouteaanduiding ligt bij u als werkgever. Daarom nemen wij graag deze zorg op ons.

 

Naast het aanleggen van de installatie, verzorgen wij bovendien inspectie en beheer. Door onze expertise bent u verzekerd van de juiste noodverlichting conform wet- en regelgeving.

Wat is noodverlichting?

Alle verlichting zoals vervangingsverlichting, nood-evacuatieverlichting, vluchtrouteverlichting en -aanduiding, anti-paniekverlichting en verlichting van werkplekken met een verhoogd risico vallen onder de verzamelterm noodverlichting.

Noodverlichting is van levensbelang

In uw bedrijf, instelling of overheidsgebouw is noodverlichting van levensbelang. Vandaar dat wet- en regelgeving ieder bedrijf, iedere instelling of overheidsgebouw om noodverlichting te (laten) installeren.
Breekt er brand uit of valt de stroom weg? Uw medewerkers, bezoekers en/of cliënten vinden altijd de uitgang. De noodverlichting is aangesloten op een intern- of extern batterijsysteem. Deze schakelt automatisch in als de elektriciteit uitvalt.

Noodverlichting installeren

Voordelen noodverlichting

De voordelen van de aanwezigheid van beveiligingsverlichting in het kort:

  • Bij een stroomstoring kan iedereen veilig het gebouw verlaten;
  • Men kan zich in gevaarlijke situaties beter oriënteren op de uitgang;
  • Paniek voorkomen en het verkleinen van veiligheidsrisico’s.

Vanzelfsprekend staat de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers altijd voorop. U begrijpt de noodzaak van beveiliging, waaronder noodverlichting.

Professioneel advies uitgebreid beveiligingssysteem

Verzorgt Paree de noodverlichtingsinstallatie voor uw bedrijf? Dan weet u zeker dat uw gebouw voldoet aan alle wetten en regels.

Professioneel advies uitgebreid beveiligingssysteem

Bent u op zoek naar een uitgebreid beveiligingssysteem? Graag geven wij u professioneel advies over de mogelijkheden van noodverlichting, in combinatie met bijvoorbeeld een brandmeldinstallatie en inbraakalarmsysteem. Vervolgens installeren wij vakkundig het beveiligingssysteem. Ook voor het onderhoud kunt u bij ons terecht.
Heeft u een storing en/of zijn er andere problemen? Dan staan wij bovendien 24/7 voor u klaar!
Neem nu vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken samen met u naar de beste oplossing(en).

Meer informatie inbraakbeveiliging.

Meer informatie brandmeldinstallatie.

 

Tim Dekker

Voor al uw vragen op het gebied van Elektrotechniek

Wat zijn de eisen en wensen van uw organisatie? Graag kom ik met u in gesprek.
Maak kennis met Tim Of bel 0113 352440