Is uw telefooncentrale aan een uitbreiding of vernieuwing toe? Kies altijd een communicatieoplossing die perfect past bij uw bedrijf of organisatie.

 

Wij kunnen voor u op maat een telefooncentrale realiseren die volledig voldoet aan uw eisenpakket.

Telefooncentrale voor optimale communicatie

Of u nu 2 of 2.000 medewerkers in dienst heeft, gevestigd bent op een of meerdere locaties, voorzien moeten worden van vaste en/of mobiele telefoons. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van vaste en mobiele telefonie oplossingen. Van eenvoudige systemen met 2 toestellen tot uitgebreide communicatieplatformen.
Met een nieuwe telefooncentrale van Paree zorgt u voor optimale communicatie, optimale bereikbaarheid en bent u zeker klaar voor toekomstige ontwikkelingen.

Contact Paree

Hosted IP telefonie met KPN EEN

Door onze jarenlange ervaring kunnen we diverse oplossingen bieden. Van een traditionele telefooncentrale tot  hosted IP telefonie (KPN EEN) waarbij wordt gecommuniceerd via de breedbandverbinding en applicaties in de cloud. Met een uitgebreide keuze aan functionaliteiten creëren we voor u de beste communicatie oplossing.

Contact Paree

Optimaal communiceren met de perfecte telefonie oplossingen

Onze perfecte telefonie oplossingen zijn geschikt voor de klein-, midden-, en grootzakelijke markt alsook voor de overheid-, onderwijs- en zorginstellingen. Van eenvoudige systemen met een paar toestellen tot uitgebreide communicatieplatformen met meer dan duizend aansluitingen.

Wilt u uw telefooncentralenetwerk vernieuwen of uitbreiden en eindelijk weer optimaal communiceren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Graag kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Is uw huidige telefooncentrale nog niet toe aan vervanging, maar wel aan onderhoud, herprogrammering, een software-upgrade of een uitbreiding? Ook dat regelen we graag voor u. Dat doen we onder andere voor: Alcatel-Lucent (Vox Novo Office) en Siemens/ Unify.

Wij helpen u graag

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Bob Redelijk

Voor al uw vragen op Telecom-gebied

Wat zijn de eisen en wensen van uw organisatie? Graag kom ik met u in gesprek.
Maak kennis met Bob Of bel 0113 352440