Wilt u uw bedrijfslocatie en/of bedrijfsprocessen (binnen en buiten) middels cameratoezicht gaan beveiligen? Hiervoor zijn verschillende oplossingen.

 

Voor een optimaal functionerend (beveiligings)systeem kunt u deze camera’s koppelen met een brandmeldinstallatie, de inbraakbeveiliging en toegangscontrole.

 

Wilt u weten welke mogelijkheden zijn? Graag geven wij u een professioneel advies, die past bij uw huidige situatie. Hierbij kijken wij zowel naar de bestaande conventionele als de nieuwste IP systemen.

 

Wij zorgen voor camerabeveiliging, vakkundig geïnstalleerd en eventueel geïntegreerd met andere beveiligingssystemen. Daarnaast verrichten wij het onderhoud.

Camerabeveiliging bedrijven Zeeland

Camera's voor verschillende doeleinden

Cameratoezicht is voor verschillende doeleinden mogelijk.

  • Vooraf en preventief: voor het bewaken en beveiligen van personen en objecten en om mogelijke daders af te schrikken. Namelijk voor het verzamelen van informatie en om te koppelen aan intelligente systemen, zoals bijvoorbeeld kentekenherkenning.
  • Rechtstreeks en proactief: voor handhaving van de openbare orde en veiligheid, het beheer en toezicht van (openbare) ruimten, bij evenementen, zorg- en hulpverlening e.d. Hierdoor vroegtijdig incidenten signaleren en direct reageren om (verdere) escalatie te voorkomen.
  • Achteraf en repressief: door opname van beelden, kunnen deze achteraf worden gebruikt, bijvoorbeeld als bewijsmateriaal in een rechtszaak, opsporing van strafbare feiten. Daarnaast voor opleiding en training.

Live camerabeveiliging

Met live camerabeveiliging combineert u de voordelen van alarmsystemen en camera’s.
Uw pand is 24/7 in beeld. Zijn er verdachte bewegingen dan gaat er direct een melding naar de politie.
Om die reden biedt live camerabeveiliging optimale inbraakpreventie. Discreet en professioneel toezicht met een directe signalering en melding.

En is er een storing dan staan wij 24/7 voor u klaar. Wel zo handig!

Waarom Paree camerabeveiliging?

  • Professionele installatie voor iedere situatie;
  • Altijd zicht op uw locatie(s);
  • Camera’s voor binnen en buiten, combineren diverse merken;
  • 24/7 service.
Camerabeveiliging als onderdeel inbraakbeveiliging

Graag helpen wij u verder

Voor alle soorten beveiliging kunt u bij ons terecht. Wilt u camerabeveiliging, inbraakbeveiliging, branddetectie en/of toegangscontrole voor uw bedrijf regelen? Paree is uw expert in Zeeland.
Door onze brede kennis kunnen wij  iedere elektrotechnisch probleem binnen uw organisatie oplossen.

Graag helpen wij u. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Tim Dekker

Voor al uw vragen op het gebied van Beveiliging

Wat zijn de eisen en wensen van uw organisatie? Graag kom ik met u in gesprek.
Maak kennis met Tim Of bel 0113 352440