Tegenwoordig is optimale vaste en mobiele telefonie alsook perfect internet voor ieder bedrijf een must.

 

Medewerkers moeten eenvoudig, snel en probleemloos met de zakenrelaties evenals met elkaar kunnen communiceren. Zonder onderscheid of ze nu thuis of op de zaak aan het werk zijn.

 

Verhoog de productiviteit van uw team en ga voor zorgeloos communiceren met 100% bereikbaarheid! Zakelijke telefonie voor de ondernemer van nu.

Compleet portfolio telecom en IT diensten

Ontwikkelingen binnen de telecommunicatie en IT bieden steeds nieuwe mogelijkheden om het gebruiksgemak te verhogen en de bedrijfsprocessen te verbeteren.
Daarom bieden wij bij Paree een compleet portfolio van telecom en IT diensten en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken.

Vast of mobiel bellen, IT of cloud oplossing

Of het nu gaat om mobiele of vaste telefonie, IT dienstverlening of cloud oplossingen. Van het beheer van uw mobiele telefoonabonnementen of de overstap naar Voice over IP wij helpen u graag bij uw keuze. Volledige integratie van uw vaste en mobiele telefonie is bij ons in goede handen.

Contact Paree

Telefooncentrale op maat

Zijn er binnen uw bedrijf nog veel medewerkers die met een vaste telefoon bellen? Of belt het merendeel alleen nog maar mobiel? Kies zodoende altijd een telefooncentrale die perfect past bij uw bedrijf of organisatie.
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u diverse oplossingen bieden:

  • Voor een eenmanszaak tot groot bedrijf
  • Op een of meerdere locaties
  • Met vaste en/of mobiele telefoons
Printplaat

KPN zakelijk mobiel

Wist u dat het mobiele netwerk van KPN tot de top 3 van Nederland behoort?! Vandaar dat wij nauw samenwerken met KPN en u als klant een hele goede mobiele gebruikservaring garanderen.

KPN EEN | Hosted IP telefonie

Samen met KPN bieden wij ook mobiele en vaste telefonie evenals een internetverbinding in één; KPN EEN.
KPN EEN is Hosted IP Telefonie, ook wel VoiP genoemd, waarbij gecommuniceerd wordt via een breedbandverbinding en applicaties in de cloud. Hierdoor worden niet alleen uw vaste telefoontoestel, maar ook uw smartphone, tablet en computer eenvoudig gekoppeld aan uw telefooncentrale.

Abonnementen mobiele en vaste telefonie

Voor alle abonnementen en opties kunt u bij ons terecht. Een zakelijk mobiel abonnement, KPN zakelijk mobiel, maar ook voor een mobiel abonnement in combinatie met KPN vaste telefonie.
En wilt u een mobiel abonnement in combinatie met vaste telefonie dan profiteert u ook nog eens van de voordelen die deze integratie met zich meebrengt.

Intercomsysteem

Veiligheid bij de entree van uw bedrijf, bedrijfsterrein of ruimten staat voorop! Daarom garanderen wij een veilige en betrouwbare communicatie bij iedere toegangsdeur of poort door een Intercom systeem met video.
Wat denkt u bijvoorbeeld van VoIP en SIP intercom/video – en PA totaaloplossingen voor een breed toepassingsgebied? Met bovendien standaard krachtige tools voor integratie met andere systemen.

Zorgsystemen

Daarnaast kunt u bij onze Telecom afdeling ook terecht voor een zorgsysteem op maat. Verschillende specifieke oplossingen in één optimaal werkend zorgsysteem. Met 24/7 service en beheer.

Zorgsystemen voor brede doelgroep

Wij zijn er graag voor u als het gaat om het adviseren, implementeren, onderhouden, aanpassen en verbeteren van uw zorgsystemen. Hiermee realiseren wij een veilige en prettige omgeving voor uw cliënten en uw medewerkers. Of het nu gaat om ouderenzorg, gehandicaptenzorg, verpleegzorg, psychiatrische opvang, extra- of intramurale zorg.
Zodoende werkt onder andere Zorggroep Ter Weel, Zorgsaam Zorggroep en de SVRZ op zorglocaties met een zorgsysteem van ons.

Meer informatie Telecom en IT diensten

Graag vertellen wij u meer over onze Telecom en IT diensten.
Neem vrijblijvend contact met ons op.