Paneelbouw, het bouwen van besturingskasten en bedieningspanelen, gebeurt op onze eigen technische afdeling. Hier worden kasten en panelen voorzien van de verschillende componenten, bedrading en aansluitend getoetst aan de geldende normen.

 

Paneelbouw kent vele mogelijkheden. Heeft u kleine of grote panelen, eenvoudige of met bijzondere eisen, voor de Nederlandse of buitenlandse markt nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Onze paneelbouw is wereldwijd bekend

Onze paneelbouw is wereldwijd bekend. Wij zijn een toonaangevende speler op de markt met inmiddels een jarenlange ervaring.
Door de proactieve en innovatieve aanpak, leveren we niet alleen kwaliteit, maar kunnen ook een hoog rendement van de besturingskasten en bedieningspanelen garanderen.
Niet voor niets verzorgen wij al jaren de paneelbouw voor bekende grote bedrijven in de industrie, chemische industrie, food industrie en waterschappen.

Paneelbouw

Unieke besturingskasten en bedieningspanelen met optimale service

De besturingskasten en bedieningspanelen die wij leveren zijn volledig op uw wensen afgestemd. Uniek met optimale service.

Totale traject paneelbouw

Het totale traject van paneelbouw nemen wij voor u uit handen. Op het gebied van advies, calculatie, ontwerp, engineering, programmering, assemblage en tests. Daarnaast helpen wij u graag bij het plaatsen, aansluiten en in bedrijf stellen van het materieel.
Zijn de besturingskasten en bedieningspanelen in bedrijf? Ook voor het onderhoud en optimale service is Paree uw partij!

CNC gestuurde plaatbewerkingsmachine

Wij gebruiken de CNC plaatbewerkingsmachine voor een snellere en nauwkeurige bouw van de besturingspanelen.
Het praktische EPLAN tekenpakket stuurt deze plaatbewerkingsmachine aan en voert automatisch alle mechanische werkzaamheden zoals boren, tappen en frezen uit. Hierdoor is het resultaat optimaal zonder zware fysieke belasting van de medewerkers.

Informeer naar onze paneelbouw

Wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden van zelf vervaardigde panelen? De experts van onze technische afdeling komen graag met u in contact om de oplossingen met u te bespreken.
Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.

Frank Traas

Voor al uw vragen op het gebied van Industriële automatisering

Wat zijn de eisen en wensen van uw organisatie? Graag kom ik met u in gesprek.
Maak kennis met Frank Of bel 0113 352440