Wij zijn gespecialiseerd in Industriële automatisering, Elektro, Beveiliging, Telecom, IT, Klimaattechniek, Sanitairtechniek en een combinatie van deze diensten. Door onze innovatieve en actieve werkwijze kunnen we rekenen op een groot aantal loyale klanten in zeer diverse sectoren, van klein tot groot en van ‘s-Heerenhoek tot China.

Een team van vakmensen voor totaaloplossingen

Paree is centraal gelegen in Zeeland en sinds 1930 een begrip in Zuidwest-Nederland.
Met meer dan 90 jaar kennis en ervaring en 225 vakmensen die meedenken met de klanten, staan we garant voor efficiënte en effectieve projectrealisaties.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor optimale service en beheer.
Gemotiveerde teams voeren projecten uit, van advies, implementatie en uitvoering tot service, beheer en onderhoud.

Directie en management Paree

Onze visie, missie & strategie

Onze visie

In de huidige maatschappij worden hoge eisen gesteld aan technologie. Dit vertaalt zich in een constante behoefte aan technologische innovaties. Daarnaast is het besef ontstaan, dat naast het technologische aspect, ook het maatschappelijke aspect een belangrijke rol dient te spelen bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten in de bedrijfsvoering.

Onze missie

Paree stelt zichzelf ten doel haar dienstverlening af te stemmen op de wensen van haar klanten. Bij het realiseren van deze wensen wil Paree haar diensten op een maatschappelijk verantwoorde manier uitoefenen, dat wil zeggen, met aandacht en zorg voor mens, maatschappij en milieu.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Paree voert sinds enkele jaren een actief beleid rondom Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Aan de hand van het kernbegrip People, Planet, Profit (PPP), zijn binnen het bedrijf doelen vastgesteld op het gebied van milieu, arbeidsvoorwaarden en duurzaam inkopen. Lees meer over ons beleid en doelstellingen.

Onze strategie

• Op de hoogte blijven van recente technologische ontwikkelingen
• Een duurzame (wederzijdse) relatie opbouwen met klanten
• Investeren in de opleiding en ontwikkeling van het personeel
• Aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu

Historie Paree

Historie Paree

In 1930 richtte Pau Parée in ’s-Heerenhoek een elektrotechnisch bedrijf op dat installaties aanlegde bij particulieren en beginnende bedrijven. Ook begon hij een winkel in wit- en bruingoed.
Toen de ontwikkelingen op elektriciteitsgebied toenamen, groeide het bedrijf mee.

Printplaat