Als ondernemer wilt u toch ook dat uw medewerkers optimaal kunnen (samen) werken en altijd, overal en snel bereikbaar zijn?! Uiteraard zo voordelig en efficiënt mogelijk.

 

Met Microsoft Teams, een functionaliteit van Microsoft 365, kunnen wij u dé perfecte oplossing bieden.

 

Creëer werkgeluk met Microsoft Teams! Graag vertellen wij u meer!

Perfect samenwerken en communiceren met Microsoft Teams

Uw medewerkers kunnen met Teams perfect samenwerken en communiceren.
Overal remote (thuis) werken, chatten en bellen met het team, samenwerken aan bestanden en deelnemen aan een video conferentie (Microsoft Teams Rooms).
Met deze (werk) vrijheid zetten uw medewerkers hun talent maximaal in!

Bellen en gebeld worden met Microsoft Teams

U belt met Microsoft Teams naar vaste en mobiele nummers. Uw huidige telefoonnummer(s) alsook alle functionaliteiten van uw telefooncentrale, zoals bv. het instellen van een keuzemenu en het doorschakelen naar een ander nummer, blijven intact.
Telefoneren gaat in het vervolg met de Teams Client op uw computer, de Teams app op uw mobiele telefoon of via een vast telefoontoestel.
En gebruikt u gelijktijdig al deze apparaten om te bellen of gebeld te worden? Dat is helemaal geen probleem.

Praktisch bellen met Teams

Bellen met Teams is schaalbaar, flexibel en gebruiksvriendelijk.
Maakt u al gebruik van de functionaliteit dan verandert er bijna niets voor uw medewerkers. Zij kunnen nu vanuit hun vertrouwde omgeving in Teams ook bellen en hoeven niet meer te switchen van device.

Microsoft Teams als onderdeel van Microsoft 365

Als strategisch cloudplatform, heeft Microsoft 365 perfect ingespeeld op de veranderende marktbehoeften. Deze verzameling van (internet)diensten is bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs.
Met deels online diensten, deels applicaties op desktop-pc, tablet en smartphone en als combinatie van beide. Van tegelijk werken in een bepaald document tot betalen naar gebruik. Kortom Microsoft 365 is veelomvattend en uitermate praktisch.

Moderne werkplek

De moderne werkplek

Microsoft 365 (met o.a. Teams) is onderdeel van onze all-in IT oplossing; de moderne werkplek. Deze totaaloplossing biedt uw medewerkers moderne IT functionaliteiten. In de vorm van een flexibele maanddienst.
U heeft als ondernemer slechts één aanspreekpunt, kunt 24/7 rekenen op onze (proactieve) service en support en u hoeft zich niet meer druk te maken over de security.

Volledig op maat gemaakt

Het mooie van de moderne werkplek is dat deze, op basis van vaste onderdelen, volledig op maat wordt aangeboden. Hierdoor krijgt u de beschikking over een bewezen oplossing, die aansluit bij uw bedrijfsvoering. Een perfecte en complete IT oplossing zonder zorgen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Bij een vrijblijvend adviesgesprek maken wij een analyse van de huidige IT-omgeving, inventariseren wij de eisen en wensen van de organisatie en geven wij de ondernemer advies over de nieuwe IT-oplossing.
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om Microsoft Teams als “losse” dienst af te nemen!

Bob Redelijk

Voor al uw vragen op IT-gebied

Wat zijn de eisen en wensen van uw organisatie? Graag kom ik met u in gesprek.
Maak kennis met Bob Of bel 0113 352440