MSP Onions in Nieuwdorp exporteert uien en aardappelen. In de nieuwe fabriek, Factory of the Future genaamd, verrichtten wij de volledige werkplekautomatisering van de kantoren en werkplekken in de fabriek. Ook werd het netwerk herzien en de beveiliging hiervan naar een hoger niveau gebracht.

Uienexport is het specialisme van MSP Onions. De fabriek is gesitueerd in Nieuwdorp, vlakbij de haven van Vlissingen. Logistiek een fantastische locatie met wereldwijde toegang en een enorme flexibiliteit. Door het gebruik van eigen vrachtwagens is de verbinding snel en efficiënt. Dit biedt voordelen voor meerdere exportproducten. Naast uien exporteert MSP ook aardappelen. De korte afstand tot de haven zorgt voor het exporteren van enorm grote hoeveelheden.

Factory of the Future

In de nieuwe fabriek, Factory of the Future genaamd, hebben innovatie, efficiency en duurzaamheid prioriteit. De interne logistiek is volledig geautomatiseerd, waardoor 60% van de transportbewegingen wordt bespaard. Daarnaast wordt Artificial Intelligence (AI) ingezet voor de sorteertechniek. Zo verpakt MSP Onions op topsnelheid kwalitatief hoogwaardige hoeveelheden uien. Duurzaam door het toepassen van zonne-energie, restwarmte trajecten en circulaire processen.

Onze werkzaamheden

Wij verrichtten de volgende werkzaamheden:

  • Volledige werkplekautomatisering kantoren en werkplekken in de fabriek;
  • Realiseren 40 Moderne werkplekken;
  • Vernieuwen volledige kantoornetwerk;
  • Herzien netwerk en verbeteren beveiliging fabrieksomgeving;
  • Traditionele IT omgeving omzetten naar een moderne IT infrastructuur met de nieuwste apparatuur (o.a. laptops) en toepassingen (o.a. Microsoft Teams).