De drie organisaties uit Zierikzee groeien snel en liepen steeds meer tegen capaciteitsproblemen van hun eigen IT omgeving aan. Zij hadden behoefte aan schaalbaarheid, passende (moderne) IT- functionaliteiten, beveiliging én 24/7 een aanspreekpunt bij calamiteiten.

 

De moderne werkplek bij Miep huishoudservice, Koster & Co en Uitzendburo Creatief.
Bob Redelijk, projectleider IT bij Paree vertelt.

Bob Redelijk
Miep wilde de allerbeste IT omgeving voor de medewerkers
Bob Redelijk Hoofd IT bij Paree

“Miep huishoudservice, Koster & Co en Uitzendburo Creatief zijn drie onafhankelijke organisaties met directeur Jan Koster aan het roer. Miep huishoudservice levert huishoudelijke diensten voor mensen die dit zelf niet meer kunnen. Koster & Co is gericht op reguliere schoonmaak en specialistisch werk. Uitzendburo Creatief faciliteert in uitzendkrachten in o.a. de schoonmaak.
Ze groeien snel en zijn met veel zaken tegelijk bezig. De 3 organisaties vullen elkaar goed aan.
Directeur Jan Koster heeft een goed team om zich heen,” vertelt Bob enthousiast.
“Door de enorme groei die Miep de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, liepen zij steeds meer tegen capaciteitsproblemen van hun eigen IT omgeving aan. Zij hadden behoefte aan schaalbaarheid, passende (moderne) IT- functionaliteiten, beveiliging én 24/7 een aanspreekpunt bij calamiteiten.”

Moderne en toekomstbestendige IT omgeving

“Al eerder was Miep bij ons op kantoor voor meer informatie over een nieuwe telefonie-omgeving. Kort heb ik ze toen uitleg gegeven over de moderne werkplek. Een half jaar later werd ik gebeld om bij Miep en Koster & Co in Zierikzee een uitgebreide presentatie te geven.”
Bob werkte een mooi voorstel uit en ging op pad.
“Ik vertelde ze over de moderne en toekomstbestendige IT omgeving. Hoe eenvoudig (en veilig) medewerkers van de verschillende organisaties (en vestigingen) kunnen samenwerken. Onder andere door het gebruik van Microsoft Teams, een wachtwoordkluis en 2-factor authenticatie.
De kosten erg overzichtelijk, omdat deze (inclusief beheer en remote support) al voor een heel jaar bekend zijn. Met één aanspreekpunt bij vragen en problemen.
Ze zagen al snel alle voordelen.”

Beheer, monitoring en 24/7 support

“Wij kregen de opdracht en zijn enthousiast aan de slag gegaan. Vakkundig en behulpzaam.
Directeur Jan wilde de allerbeste IT omgeving voor zijn medewerkers. Het moest goed, het moest mooi. Geen gezeur. Overal op kantoor nieuwe schermen met een webcam en voor iedereen een laptop. Het is fijn om met zo’n opdrachtgever samen te werken.”  Voor Bob en zijn team begon een mooie klus.
“Miep en Koster & Co zitten inmiddels in hun nieuwe kantoorgebouw in Zierikzee, een supergaaf pand. Om de verbouwing niet in de weg te zitten, hebben wij het beheer van de verouderde IT-omgeving al op een eerder moment overgenomen. Pas na de verhuizing hebben wij alles overgezet naar de moderne werkplek. Vier van onze techneuten zijn ongeveer 10 weken bezig geweest. Zij hebben bij alle drie de organisaties iedere werkplek geïnstalleerd, servers ingericht en verbindingen aangesloten. De complete netwerkinfrastructuur is in onze monitoring opgenomen. Door beheer, monitoring en 24/7 support nemen wij Jan en zijn team alle zorg over de IT omgeving uit handen.”