Als IT dienstverlener leveren wij een complete IT oplossing op maat. De moderne werkplek; een snelle, veilige en betrouwbare IT omgeving met slechts één aanspreekpunt voor service en onderhoud.
Bent u benieuwd naar deze complete IT dienst? Dé oplossing waarbij uw medewerkers altijd en overal prettig en veilig kunnen (samen) werken met collega’s en klanten? Onze moderne werkplek maakt dit meer dan mogelijk.

Volledige ICT dienstverlening

Uw gehele ICT omgeving wordt door ons onder handen genomen. Wij verzorgen de installatie van iedere werkplek. Daarnaast nemen wij de complete netwerkinfrastructuur op in onze monitoring. Bovendien richten wij de servers in en sluiten ook de verbindingen aan.

Eén aanspreekpunt bij problemen

Bij problemen heeft u geen geen last van naar elkaar wijzende leveranciers. Aangezien wij álles hebben ingericht gaan wij deze ook voor u oplossen. Hierdoor kunnen wij met  deze volledige ICT dienstverlening een snelle, veilige en betrouwbare ICT omgeving garanderen. Met de hoogst mogelijke garanties, volgens de allerhoogste ICT-standaarden.

Gebruiksvriendelijke IT dienst

De moderne werkplek brengt schaalbaarheid, kostenbesparing en technologie samen tot een gebruiksvriendelijke IT dienst. Wij bieden namelijk een werkplek die goed functioneert en ingericht naar uw wensen. Bovendien nemen wij onderhoud en beveiliging van de IT dienst ook voor onze rekening.
Investeert u in een goede basis? Dan zijn uw kosten in de gebruiksperiode gegarandeerd lager.

Veilig, praktisch en up-to-date platform

Het platform beschikt over functionaliteiten met een keuzemogelijkheid; veilig, gebruiksvriendelijk en volgens de nieuwste technieken.

Permanent in beweging zijnde cyclus

We leveren geen eenmalig product maar een permanent in beweging zijnde cyclus. We zijn altijd bezig met vernieuwing, verbetering en het adopteren van nieuwe technieken en mogelijkheden. Zijn er wijzigingen dan wordt het platform direct aangepast en blijft zo altijd up-to-date.
Geregeld hebben wij contact met elkaar. Hierdoor blijven wij op de hoogte van uw wensen en eisen en kunnen innoveren om u verder te brengen.
En is er iets niet duidelijk of functioneert niet naar behoren? Dan staat onze servicedesk voor u klaar.

De voordelen van de moderne werkplek op een rij.

Optimale gebruikerservaring

 • Altijd en overal (samen)werken;
 • Zowel online- als offline werken mogelijk;
 • Locatieonafhankelijk toegang tot uw bedrijfsdata en applicaties;
 • Altijd de nieuwste Microsoft software beschikbaar.

Veilige en betrouwbaar

 • Volledig beheerde, up-to-date- en beveiligde werkplekken;
 • Veiligheidsbeleid op basis van een vastgesteld beveiligingsniveau;
 • Hoge beschikbaarheid van data;
 • ISO-gecertificeerde dienstverlening.

Lage kosten en flexibiliteit

 • Vast bedrag per medewerker per maand;
 • Inclusief beheer en remote support;
 • Geen investering en afschrijving op dure hardware en software;
 • Per maand op- en afschaalmogelijkheid.

Wij helpen u graag

Het thuiswerken is inmiddels helemaal geaccepteerd en streeft alleen zijn doel niet voorbij wanneer uw medewerkers probleemloos in huis kunnen werken. De moderne werkplek is hiervoor echt dé IT oplossing.

Graag informeren wij u verder over de mogelijkheden.
Neem nu vrijblijvend contact met ons op.