Bent u op zoek naar een slimme oplossing om de verschillende technische installaties in uw bedrijfspand met één systeem te bedienen? Wilt u bijvoorbeeld de ventilatie, verwarming en toegangscontrole in uw bedrijfspand centraal aan kunnen sturen? Eén slim gebouwbeheersysteem voor de bediening van alle technische installaties is dé oplossing.

Wat is een gebouwbeheersysteem (domotica)?

Een gebouwbeheersysteem, ook wel building automation, smart building of domotica genoemd, wordt gebruikt om alle in een gebouw aanwezige installaties aan te sturen, te bedienen en te laten samenwerken. Hiervoor is een softwarekoppeling tussen de techniek en de bediening nodig.

Het betreft met name de elektrische en werktuigbouwkundige installaties. Zo kunnen bijvoorbeeld de verlichting, beveiliging, zonwering en het zorgsysteem in een zorginstelling met één systeem worden bediend.
Domotica is eenvoudiger voor de besturing en beheersing en bovendien gebruiksvriendelijk en kostenbesparend.

De voordelen van een gebouwbeheersysteem (domotica):

  • Alle informatie uit de deelsystemen is op één centraal punt beschikbaar;
  • Hogere arbeidsproductiviteit;
  • Beheersing energieverbruik;
  • Hogere beschikbaarheid van installaties.

Domotica bij zorgsysteem.
Domotica bij toegangscontrole.

Paree staat voor u klaar

Wilt u eens aftasten welke slimme mogelijkheden er zijn voor uw gebouwbeheersysteem? Voor elke locatie en organisatie hebben wij een passende domotica oplossing.
Onze experts kijken graag samen met u naar de wensen en mogelijkheden en komen met een voorstel, die zij vervolgens vakkundig realiseren.

En is er een storing of probleem? Wij staan 24/7 voor u klaar!

Tim Dekker

Voor al uw vragen op het gebied van Elektrotechniek

Wat zijn de eisen en wensen van uw organisatie? Graag kom ik met u in gesprek.
Maak kennis met Tim Of bel 0113 352440