Er is een toenemende vraag in de zorgsector naar automatisering en ondersteuning bij diverse processen. Paree biedt zorgsystemen met specifieke oplossingen voor de juiste ondersteuning in de zorgsector.

 

Bent u ook op zoek naar een passende oplossing voor uw zorginstelling?
Ook voor 24/7 service en beheer kunt u bij ons terecht.

Ontzorgen met zorgsystemen

Door krimpende budgetten is het voor vele zorgorganisaties lastig om aan de stijgende zorgvraag te voldoen. Een zorgvraag die bovendien steeds complexer en individueler is. Loopt u op uw zorglocatie ook tegen deze problemen aan? Wij ontzorgen u met onze zorgsystemen gegarandeerd. Met als resultaat een kwalitatief betere zorgverlening!

Efficiënte zorgverlening

Wilt u als zorginstelling voor uw medewerkers een optimale manier van werken met daarnaast slimmere en efficiëntere ondersteunende processen? Wilt u bovendien goede serviceverlening voor uw cliënten?
Wij helpen u graag bij de verbetering van de kwaliteit van uw zorgverlening en verlichten daarnaast de werkdruk voor uw medewerkers.
Door ruim 25 jaar ervaring met zorgprocessen; beheersen wij de implementatie van zorgsystemen met de juiste hard- en software perfect. Eén en ander resulteert in zeer tevreden klanten.

Afstemmen van techniek op zorgprocessen

Zorg verlenen is en blijft mensenwerk. Niet alleen wordt er gekeken naar de techniek van het zorgsysteem, maar ook naar het effect bij een specifieke situatie.
Uiteraard moet de apparatuur foutloos functioneren, maar kijken wij bovendien naar de gevolgen van het inzetten van de nieuwe apparatuur.
Wanneer met alle factoren rekening is gehouden, zorgt de techniek binnen uw zorgorganisatie voor maximale ondersteuning van uw werknemers en processen.

Ontzorg met ons zorgsysteem

Graag informeren wij u over de mogelijkheden van onze zorgsystemen met specifieke oplossingen voor optimale ondersteuning op uw zorglocatie.
Of wenst u alleen meer informatie over 24/7 service en beheer van uw zorgsysteem?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bob Redelijk

Voor al uw vragen op Telecom-gebied

Wat zijn de eisen en wensen van uw organisatie? Graag kom ik met u in gesprek.
Maak kennis met Bob Of bel 0113 352440