Inbraakbeveiliging voorkomt schade. De gevolgen van inbraak, diefstalen vandalisme kunnen u veel (emotionele) ellende en hoge kosten bezorgen. Houd indringers daarom buiten met een goed inbraakalarmsysteem.

 

Investeren in inbraakbeveiliging verdient zichzelf al heel snel terug. Zien inbrekers een beveiligingssysteem, dan maken zij zich vaak al snel uit de voeten.

 

Is er toch een inbraakpoging? Dan schakelt het alarmsysteem meteen in en slaan de indringers op de vlucht.

Bedrijfspand gelief doelwit voor inbraak

Elke drie minuten vindt in Nederland een poging tot inbraak plaats.*
Niet alleen woningen, maar ook bedrijfspanden vormen een geliefd doelwit. Bijna 40 procent van de ondernemers krijgt wel eens met een inbraak te maken.

Verlies belangrijke bedrijfsdocumenten

Ondernemers vinden het verlies van belangrijke bedrijfsdocumenten vaak nog vervelender dan het vervangen van de gestolen goederen met bijbehorende kosten.

Emotionele impact inbraak

Daarnaast heeft een inbraak vaak een grote emotionele impact. Uw medewerkers en uzelf kunnen last krijgen van een onveilig gevoel.

Redenen genoeg om de inbraakrisico’s zoveel mogelijk te beperken.

Bewegingssensor voor beveiliging bedrijf

Optimale inbraakpreventie

Optimale inbraakpreventie voor de veiligheid van bedrijfspand, uw medewerkers en uzelf. Door het risico op indringers te minimaliseren, wordt eventuele schade voorkomen en stelt u de continuïteit van uw organisatie ook veilig.

Inbraakalarm in combinatie met cameratoezicht

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren over de meest geschikte inbraakbeveiliging voor uw bedrijf. U kunt het beste een inbraakalarmsysteem in combinatie met cameratoezicht installeren.
U houdt uw object(en) 24/7 live in de gaten. Signaleert de camera verdachte bewegingen dan wordt u, de meldkamer en/of politie direct op de hoogte gesteld. De optimale inbraakpreventie; professioneel toezicht met directe signalering en melding. Sluit u uw systeem aan op de alarmcentrale, dan blijft een alarmmelding niet meer onopgemerkt.

Camerabeelden van indringers

Wanneer het alarmsysteem reageert bij inbraak, kan er helaas al schade zijn ontstaan, nog voordat er iemand ter plaatste is. De camerabeelden verschaffen u dan beeldmateriaal van de indringers, die u kunt gebruiken voor opsporing.

Allround monteur beveiliging

Mogelijkheden inbraakbeveiliging bij Paree

Bent u op zoek naar inbraakbeveiliging? Graag komen wij met u in gesprek. U krijgt van ons een professioneel advies over de mogelijkheden die er zijn. Vervolgens installeren wij vakkundig de inbraakbeveiliging, eventueel in combinatie met andere beveiligingssystemen. Ook voor het onderhoud kunt u bij ons terecht.

Heeft u een storing en/of zijn er andere problemen aan het beveiligingssysteem?
Dan staan wij 24/7 voor u klaar!

*Bron: Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV)

Tim Dekker

Voor al uw vragen op het gebied van Beveiliging

Wat zijn de eisen en wensen van uw organisatie? Graag kom ik met u in gesprek.
Maak kennis met Tim Of bel 0113 352440