Goede datanetwerken en de juiste apparatuur (netwerkinfrastructuur) zijn van cruciaal belang voor de efficiency van uw organisatie.
Als het netwerk niet goed op haar taken en/of aantal gebruikers is berekend, dan vertaalt zich dat direct in een overbelast, slecht functionerend netwerk.

 

Onze specialisten helpen u graag aan een optimaal functionerende netwerkinfrastructuur.

Wij hebben alle kennis in huis om capaciteitsprobleem op te lossen.

 

Goed voorbereid op de toekomst

U wilt toch ook goed op de toekomst voorbereid zijn?
Wij verzorgen uw datanetwerk door het toepassen van producten, volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van datacommunicatie. Zowel bekabelde als draadloze (o.a WiFi) netwerken of een combinatie van beide. Zo flexibel en veelzijdig als u het maar wilt of nodig heeft.

Met nieuwe architectuurmogelijkheden verhogen wij de flexibiliteit en de efficiëntie van de IT binnen uw bedrijfsprocessen. Daarbij moet u niet alleen aan administratieve functies denken, maar ook aan de aansturing van fysieke bedrijfsprocessen of het Internet of Things (IoT).

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Onze IT experts

Glasvezelbekabeling

De backbone (hoofdverbindingen) in een netwerk zijn tegenwoordig meestal uitgevoerd in glasvezelkabels.

Wij zijn specialist in glasvezelverbindingen en verzorgen graag voor u het gehele traject: doormeten van netwerken, aanleg van glasvezel, lassen van glasvezel, meten van glasvezels, en certificering van glasvezelverbindingen.

Gecertificeerd netwerk

Bij de aanleg van datanetwerken werken onze monteurs alleen met kwaliteitscomponenten en -bekabeling, zodat u verzekerd bent van een goed werkend netwerk. Na de aanleg meten we alle aansluitingen van uw netwerk. Indien gewenst leveren wij uw netwerk gecertificeerd op.

Paree beschikt over gespecialiseerde medewerkers voor het ontwerpen van de architectuur, het implementeren en beheren van een fysieke infrastructuur van grote of kleine datanetwerken.
Ook zijn wij specialist in glasvezelverbindingen en verzorgen graag voor u het gehele traject.

Wij helpen u graag verder

Gaat u ook voor een optimaal functionerend netwerk?
Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem nu contact met ons op.

Bob Redelijk

Voor al uw vragen op IT-gebied

Wat zijn de eisen en wensen van uw organisatie? Graag kom ik met u in gesprek.
Maak kennis met Bob Of bel 0113 352440