Wilt u een nieuwe productielijn laten ontwikkelen en realiseren? Of moet het productieproces van een bepaald item (verder) worden geautomatiseerd? Voor procesautomatisering kunt u bij onze gedreven specialisten terecht.

 

Van advies voor procesoptimalisatie tot ontwerp, engineering, paneelbouw, installatie en volledige turnkey projecten. We staan garant voor een perfect functionerend productieproces en optimale productiviteit. Efficiënt, duurzaam en veilig.

Grote diversiteit aan klanten

Onze snelgroeiende afdeling Industriële automatisering beschikt over alle kennis en ervaring voor elektrotechnische installaties en procesautomatisering. Wij leveren passend maatwerk in uiteenlopende branches.
Onze engineers werken dagelijks aan innovatieve oplossingen voor een grote diversiteit aan klanten. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers op het gebied van nieuwbouw, modificatie en onderhoud van het besturingsplatform in onder andere de voedingsmiddelen, chemische- en procesindustrie.

Procesautomatisering

Gecertificeerd Eplan engineers

Wij adviseren en helpen u graag bij de aanpak van productie-uitdagingen. Samen komen wij tot de beste oplossing met optimaal rendement.
In overleg met onze opdrachtgever ontwikkelen, programmeren en installeren onze engineers innovatieve besturings- en automatiseringsoplossingen voor uw processen.
En ‘draait’ alles? Ook voor optimale service en onderhoud kunt u bij ons terecht!

Gespecialiseerd automatiseringsteam

Ons gespecialiseerde automatiseringsteam ontwikkelt en implementeert PLC en PC besturingssystemen, procesbediening- en SCADA visualisatie systemen en MES- en ERP-ondersteuning.
Wij werken voornamelijk met de topmerken Siemens en Allen-Bradley® Rockwell Software® van Rockwell Automation. Zij zijn wereldwijd een begrip; innovatief en excellent met een specialisatie in de industriële automatisering.

Frank Traas

Voor al uw vragen op het gebied van Industriële automatisering

Wat zijn de eisen en wensen van uw organisatie? Graag kom ik met u in gesprek.
Maak kennis met Frank Of bel 0113 352440