Is uw bedrijfspand toe aan een nieuwe elektrotechnische installatie? Bent u op zoek naar een elektrotechnisch bedrijf, die bij uw nieuwbouw bedrijfspand alles van A tot Z aanlegt?

En wilt u bovendien een duurzame, goedkopere en slimmere oplossing?
Paree helpt u graag verder.

Service en onderhoud elektrotechnische installaties

Eén adres voor al uw elektrotechnische installaties

Elektrotechnische installaties zijn alle bij elkaar horende elektrische apparatuur, verbindingen en aansluitingen die zich in gebouwen bevinden.

Wij kunnen alle elektrotechnische installaties in uw (toekomstig) bedrijfspand ontwerpen en realiseren. Uiteraard rekening houdend met uw wensen en behoeften. Graag denken wij met u mee en komen samen tot de perfecte elektrotechnische installatie. Immers ieder gebouw vraagt om specifieke oplossingen. We kijken altijd waar het beter, efficiënter en duurzamer kan. Kwaliteit staat uiteraard voorop!

Ook voor het onderhoud aan de installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Innovatief, vakkundig en betrouwbaar; onze jarenlange ervaring zorgt voor tevreden klanten.

Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Bovendien houden wij de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten om uw elektrotechnische installatie nu en ook in de toekomst perfect te laten functioneren.

Kortom, wij zijn gespecialiseerd in de engineering, uitvoering, beheer, inspectie en onderhoud van elektrotechnische installaties en werken volgens de laatste wettelijk gestelde normen. Kunnen wij iets voor u betekenen?

Duurzame elektrotechnische oplossingen

Bent u op zoek naar duurzame oplossingen voor in en rond uw bedrijfspand? Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan LED-verlichting, Energie Prestatie Advies en laadpalen voor elektrische voertuigen.

LED verlichting

Heeft u al eens gedacht aan LED-verlichting in uw bedrijfspand? LED lampen gaan namelijk veel langer mee dan andere vormen van verlichting. Hierdoor heeft u niet alleen minder energiekosten, maar ook lagere vervangingskosten.

Rendabel verlichtingsplan

Met onze up-to-date kennis adviseren wij u over het meest rendabele verlichtingsplan. Energiezuinig, maar ook nog eens splinternieuw en mooi.

Laadpalen

Laadpalen voor elektrische voertuigen

Krijgen uw medewerkers binnenkort een elektrisch voertuig? Of wilt u het gebruik van elektrische voertuigen onder uw medewerkers vergroten?

Passende oplossing

Voor elke locatie en situatie kunnen wij een passend laadstation leveren. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de elektrische voertuigen perfect opladen.

Printplaat

Veiligheidsinspecties SCIOS Scope 8, 9 en 10

De risico’s van het werken met elektrische installaties en elektrische arbeidsmiddelen, moeten voor zover mogelijk, door werkgever en werknemer worden beperkt. Aangezien verzekeraars bij brand, ongevallen en andere calamiteiten de schade in veel gevallen uitkeren, stellen zij preventieve veiligheidsinspecties verplicht.

Gecertificeerde veiligheidsinspecteurs

Paree is uw specialist (gecertificeerd) voor de verschillende SCIOS (brand) veiligheidsinspecties. Naar aanleiding van onze inspectie geven onze veiligheidsinspecteurs u advies en verrichten bovendien, indien gewenst, de eventuele noodzakelijke werkzaamheden.

SCIOS Scope keuring

Wij helpen u graag verder

Kortom wij zijn uw totaalleverancier voor alle elektrotechnische oplossingen met 24/7 service, beheer en onderhoud. Onze betrokken en ervaren medewerkers helpen u graag!
Neem nu vrijblijvend contact met ons op.