Het is van belang om uw bedrijf goed te beveiligen tegen ongewenste bezoekers en gevaar.
U bent toch ook zuinig op uw bedrijf en uw medewerkers?

 

Zonder enige vorm van beveiliging loopt u de kans dat er zomaar een onbekend persoon met kwade bedoelingen op uw bedrijfsterrein rondloopt. Zo’n indringer kan spullen ontvreemden, moedwillig iets vernielen en noem maar op met alle gevolgen van dien.

 

En wat als er brand uitbreekt? Niet alleen wilt u vanzelfsprekend brandschade aan het pand voorkomen, maar ook uw medewerkers beschermen tegen brand.

Maak budget vrij voor bedrijfsbeveiliging

Een budget vrijmaken voor beveiliging van uw bedrijf is dan ook geen overbodige luxe. Zo’n totale beveiliging neemt u veel zorgen uit handen, waardoor u zich volledig kunt richten op het zakendoen.

 

Iedere organisatie kent zijn eigen beveiligingsgraad. Wij hebben bij veel verschillende opdrachtgevers een veiligheidsoplossing geleverd. Waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de wensen van de klant, de specifieke kenmerken van de bedrijfslocatie en het beschikbare budget.

 

U kunt bij ons terecht voor een totaaloplossing voor uw beveiliging. Van advies, installatie tot service en beheer. Graag informeren wij u.

Beveilig uw bedrijfspand met een brandmeldinstallatie

Als erkend brandpreventiebedrijf helpen wij u graag met de volledige brandbeveiliging van uw bedrijfspand en terrein.

Signaleer tijdig een brand

Zorg dat u op tijd een brand signaleert en voorkom een hoop ellende. Brandschade aan uw pand kan uiteraard verstrekkende gevolgen hebben.
Is het pand van een brandmeldinstallatie voorzien, dan wordt er snel duidelijk waar de brand in het pand is.

Brandmeldinstallatie koppelen aan ontruimingsinstallatie

Door koppeling van de brandmeldinstallatie aan een ontruimingsinstallatie, kunt u snel iedereen in het pand in veiligheid brengen. Niet alleen is de brandschade dan beperkt, maar ook de medewerkers zijn snel in veiligheid gebracht.

Inbraakbeveiliging voorkomt indringers

Met diefstal, inbraak en vandalisme wilt u uiteraard niets te maken hebben. Inbraakbeveiliging is de oplossing. Door over te gaan op inbraakpreventie voorkomt u een hoop ellende en hoge kosten. Ziet een inbreker een systeem voor inbraakbeveiliging, dan schrikt dit meteen af. Is er toch een inbraak, dan gaat het alarmsysteem ‘af’ en zorgt dat inbrekers wegvluchten.

Inbraakalarmsysteem samen met cameratoezicht

Wist u dat bijna 40% van de ondernemers weleens met een inbraak te maken krijgt? Beveiliging is dus geen overbodige luxe. Een inbraakalarmsysteem in combinatie met cameratoezicht werkt het beste. Terwijl het alarmsysteem direct een melding geeft bij inbraak, kan men aansluitend met de camerabeelden de indringers opsporen. Hetgeen zorgt voor een optimale inbraakpreventie.

Camerabeveiliging voor verschillende doeleinden

Door camerabeveiliging naast een alarmsysteem in te zetten is uw bedrijf optimaal beveiligd. Het schrikt inbrekers af, maar kan ze ook goed identificeren.
De beveiliging van bedrijven met een camerasysteem is voor verschillende doeleinden. Voor het bewaken en beveiligen van personen en objecten, het afschrikken van mogelijke daders, toezicht houden, voor opsporing en als bewijslast.

Kies voor de optimale beveiliging

Het combineren van camerabeveiliging met een inbraakalarmsysteem is de optimale beveiliging voor bedrijven.

Toegangscontrole voor een complete beveiliging

Door toegangscontrole weet u zeker dat er geen ongewenste personen op bepaalde locaties van uw bedrijf komen. Hierdoor weert indringers en kunnen medewerkers alleen op geautoriseerde plekken komen.

Tag of pas als toegangsbewijs

Met een ‘tag’ of pas geeft u medewerkers toegang of juist niet. Voor iedere persoon kunt u restricties doorvoeren.
Zo’n kaart of tag geeft niet alleen toegang tot bepaalde locaties, maar kan ook ingezet worden als betaalmiddel in het bedrijfsrestaurant of toegang geven tot bijvoorbeeld een printer of kopieerapparaat.
Het is zelfs mogelijk om het systeem bijvoorbeeld ook nog te koppelen aan agenda’s en urenregistratie.

Hoge mate van veiligheid

Het toegangscontrolesysteem zorgt voor een hogere mate van veiligheid van uw medewerkers en eigendommen. Bovendien werkt het systeem uitstekend om één en ander te controleren.
Kortom toegangscontrole maakt met een aantal handige functionaliteiten de beveiliging van uw bedrijf compleet.

Beveilig uw bedrijf met Paree uit Zeeland

Voor alle soorten beveiliging kunt u bij ons terecht. Wilt u de brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en/of toegangscontrole voor uw bedrijf regelen? Paree is uw expert in Zeeland.
Neem contact met ons op voor meer informatie.