Sanitairtechniek wordt in alle gebouwen toegepast. Er zijn altijd installaties en voorzieningen nodig voor de aan- en afvoer van water. Denk aan koud- en warmwaterleidingen, riolering en regenwaterafvoer op het bedrijfsterrein. Ook de toestellen zoals toiletten, wastafels en eventueel douches kunnen in een bedrijfsgebouw aanwezig zijn.

 

Goede sanitairtechniek zorgt voor comfort en de juiste hygiëne in een (bedrijfs)gebouw.

Sanitairtechniek

Sanitairtechniek van engineering tot en met onderhoud

Waardeert u het ook zo als de kleedkamer van uw sportschool voorzien is van goed sanitair? Volledig ontspannen onder een warme douche met een goede waterstraal maakt uw sportbeleving compleet.

Comfortabele sanitaire installaties

Ook op kantoor, op school, in de zorginstelling of in de fabriek; de sanitaire installaties moeten goed zijn. U wilt het voor uw medewerkers, bezoekers en/of cliënten vanzelfsprekend zo comfortabel mogelijk maken. Niets is zo vervelend als een toilet wat niet doorspoelt of water wat in de gootsteen blijft staan. Ook een druppende kraan kan behoorlijk storend zijn.

Specialisten met juiste skills en kennis

Of het nu gaat om nieuwbouw of een renovatie, onze specialisten beschikken over de juiste skills en kennis. Zij kunnen de sanitairtechniek van engineering tot en met onderhoud voor u verzorgen.
Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van waterbesparing en duurzaamheid.

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden van energiezuinige installaties en voorzieningen, waarbij het comfort en de hygiëne altijd voorop staan.

Gas- en waterleiding

Gas- en waterleidingen zijn de verbindingen tussen de gas- en watermeter en de tappunten in uw bedrijfspand. Het spreekt voor zich dat deze leidingen aan een hoge kwaliteit moeten voldoen.

Leidingwerk conform geldende kwaliteitsnormen -en voorschriften

Bij de aanleg van het leidingwerk werken wij altijd conform de geldende kwaliteitsnormen en –voorschriften. Vooraf bespreken wij samen met u het tracé van het leidingwerk en de keuze voor het leidingmateriaal (koper of kunststofbuis).
Ook voor de keuring van uw gasinstallatie kunt u bij ons terecht!

Legionella preventie

Bij waterleidingen is legionellapreventie heel belangrijk. Legionellabesmetting, met gevaar voor de veteranenziekte, komt nog regelmatig voor.
Door een veilige leidingwaterinstallatie minimaliseert u de risico’s van de legionella bacterie zo ver mogelijk. Compleet uitbannen van ziekteverwekkende bacterie is niet mogelijk, maar met de juiste technische maatregelen is de kans enorm klein.
Naast de aanleg van de juiste leidingwaterinstallaties, verzorgen wij de controle, onderhoud en beheer van de installaties, conform de laatste wet- en regelgeving.
Informeer naar ons legionella beheersplan!

Goede sanitairtechniek is onmisbaar

Goede sanitairtechniek is onmisbaar en draagt in grote mate bij aan het welzijn van uw medewerkers en klanten.
Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Printplaat

InTec helpt u graag verder

Onze vakkundige collega’s van InTec in Kapelle kijken samen met u naar de mogelijkheden en bieden een passende oplossing.