Allévo is een Zeeuwse zorgorganisatie die zorg en diensten levert op het gebied van thuiszorg, wijkzorg, thuisbegeleiding en wonen met zorg.
Allévo heeft momenteel 4 zorginstellingen onder haar hoede: Borrendamme en Zierik7 in Zierikzee, Duinen van Haamstede in Burgh Haamstede én In ’t Opper in Bruinisse.

ZTV voor Zierik7

Op 24 mei 2022 verhuisden de bewoners van zorginstelling Cornelia in Zierikzee naar de nieuwe locatie; Zierik7 in Zierikzee. Zierik7 hebben wij van een nieuwe infrastructuur voorzien inclusief WiFi en Zakelijke TV. Voor 93 zorgappartementen, 11 buurtkamers en 30 zorgstudio’s(zorghotel) televisie en internet. Per bewonerskamer hebben wij ook een 43 inch televisie geleverd. Inmiddels is het project opgeleverd.

Allévo is al jaren een fijne klant. Wij realiseerden al eerder de internetverbindingen op de verschillende locaties en dataverbindingen met het hoofdkantoor zoals het netwerk, routers, switches en WiFi.

Waarom ZTV?

De voordelen van Zakelijke TV (ZTV) boven een andere oplossing waren duidelijk.
Door deze technologie toe te passen, kon er gebruik worden gemaakt van de reeds aanwezige UTP infrastructuur.
Zakelijk TV is mede door de slimme zakelijke functionaliteiten de perfecte oplossing voor een zorginstelling.
Met een informatiekanaal, videopagina en lichtkrant heeft de beheerder van Allévo verschillende mogelijkheden om de bewoners, maar ook medewerkers en bezoekers op de tv-schermen te informeren en entertainen.
In de beheeromgeving is het mogelijk om de locatie in groepen in te delen en per ruimte andere inhoud te tonen.

Onze werkzaamheden

  • Voor 93 zorgappartementen, 11 buurtkamers en 30 zorgstudio’s(zorghotel) televisie en internet.
  • Per bewonerskamer hebben wij ook een 43 inch televisie geleverd.