Zorgstroom is een organisatie die zorg op maat biedt. Al ongeveer 10 jaar hebben wij de telefooncentrale van Zorgstroom in beheer. Het betreft circa 10 locaties (wonen en zorg), van klein tot groot, op Walcheren en één vestiging in Goes.

Samen met de cliënt en zijn of haar netwerk, mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners en/of andere zorgverleners biedt Zorgstroom de gewenste zorg. Naast verschillende woonvormen met zorg (wonen en zorg), kunnen mensen ook voor thuiszorg, (Parkinson) dagbesteding en voeding- en dieetadvies bij Zorgstroom terecht.

Vaste en mobiele telefonie

In juli 2020 hebben wij onze telefonie-portefeuille uitgebreid met 715 mobiele aansluitingen. Vervolgens hebben we daar ook de vaste telefoonlijnen aan toegevoegd. Een totaalproduct met KPN ÉÉN. Optimaal samenwerken en beter bereikbaar.

Met behulp van deze KPN ÉÉN producten is Zorgstroom voorbereid op de toekomst. Er is volop flexibiliteit voor bijvoorbeeld thuiswerken of op kantoor. Voor uitbreidingen, wijzigingen en storingen op telefoniegebied kan men contact met ons opnemen. Eén aanspreekpunt is wel zo overzichtelijk en praktisch.