Van Keulen Transport is een transportbedrijf in Zeeland dat gespecialiseerd is in veel verschillende facetten van transport. In de transport sector is het van belang dat je altijd en overal bereikbaar bent en goed kunt samenwerken. Daarom hebben wij voor Van Keulen Transport B.V. de moderne werkplek uitgerold.

Van Keulen Transport verzorgt exceptioneel transport, ferrytrucking, vervoer van losgestorte producten, kooiaaptransport, zeecontainertransport en warehousing (2000 m2 overdekt en verwarmd, 8000 m2 buitenterrein).
Vanzelfsprekend moet je in de transportsector altijd en overal bereikbaar zijn en goed kunnen samenwerken. Daarom hebben wij op één locatie negen moderne werkplekken gerealiseerd.

Deze complete IT oplossing op maat is een snelle, veilige en betrouwbare IT omgeving met slechts één aanspreekpunt voor service en onderhoud. De moderne werkplek zorgt ervoor dat de medewerkers altijd en overal prettig en veilig kunnen (samen)werken met collega’s en klanten.
Wij verzorgden de installatie van iedere werkplek, hebben de complete netwerkinfrastructuur vernieuwd en in onze monitoring opgenomen, servers ingericht en ook de verbindingen aangesloten.

Van Keulen Transport Middelburg