Graag stellen wij aan u voor…

Patrick Remijnse Kloosterboer
De grote diversiteit aan projecten maakt het werk extra leuk
Patrick Remijnse (31 jaar) Projectleider Industriële automatisering

Op zijn 16e kwam Patrick als VMBO-stagiair bij Paree binnen. Hij had leuk contact met zijn stagebegeleider, was enthousiast en besloot om daaropvolgend aan het BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg)-traject bij Paree te beginnen. Na zijn MBO-2 behaalde hij ook zijn MBO-4. Van elektromonteur, 1e elektromonteur, allround elektromonteur, werkvoorbereider werkt hij nu als projectleider Industriële Automatisering bij Paree. Wat een mooie loopbaan.
Patrick is enthousiast: “Werken bij Paree is voor mij iedere dag meewerken aan een mooi stukje elektrotechniek. De grote diversiteit aan projecten maakt het werk extra leuk.”

De ultramoderne containerterminal bij Kloosterboer in Vlissingen is een goed bijvoorbeeld van een bijzonder project waar Patrick met trots over vertelt. “We zijn door Kloosterboer al in een vroeg stadium bij het project betrokken. Zo kregen we de kans om vanaf dat moment mee te denken. Het was voor ons beiden een ‘’greenfield’’ project. Over alles moest nog worden nagedacht, van trafostation tot aan verlichting. Ieder detail is in het projectteam besproken. Het was mooi dat iedereen die een rol had binnen het project, van engineer tot monteur, zich voor de volle 100% inzette. Samen hebben wij een prachtige containerterminal opgeleverd, waar iedereen trots op mag zijn.”

In de toekomst wenst Patrick nog vele mooie projecten te realiseren met een leuk team collega’s en tevreden opdrachtgevers.