Oceanwide Crew was op zoek naar een nieuwe IT partij. Vanwege het gebrek aan vernieuwing, slechte bereikbaarheid en matige service. Door een aanbeveling van Oceanwide Expeditions, meer dan tevreden over onze verrichtte IT werkzaamheden, kwamen wij met elkaar in gesprek.

Oceanwide Crew is gespecialiseerd in recruitment en HR diensten in de maritieme- en energie sector; ook internationaal. Oceanwide Crew heeft vestigingen in Nederland in Vlissingen, Den Helder en Rotterdam. Daarnaast ook kantoren in de Verenigde Staten en Mexico.

Onze werkzaamheden

Wat konden wij voor Oceanwide Crew betekenen? Zij hadden behoefte aan een toekomstbestendige en veilige IT omgeving. Goede service en 24/7 een aanspreekpunt bij calamiteiten. Met moderne IT functionaliteiten en optimale security (zoals Microsoft Teams, een wachtwoordkluis, 2-factor authenticatie etc.).

Perfect functionerende IT omgeving

Vier van onze techneuten installeerden in ongeveer acht weken tijd, bij alle drie de vestigingen, onze moderne IT werkplek. Beheer, monitoring van de complete netwerkinfrastructuur, Mobile Device Management en 24/7 support voor een perfect functionerende IT omgeving.
Na oplevering, afgelopen juli 2022, heeft het team van Oceanwide Crew uitgebreide uitleg gekregen over de moderne functionaliteiten van de moderne werkplek.

Mobile Device Management

Als onderdeel van ons totaalpakket aan IT diensten hebben wij bij Oceanwide Crew ook het Mobile Device Management voor onze rekening genomen. Het beheren en beveiligen van alle mobiele apparaten (telefoons en tablets) is door het dagelijks intensief gebruik net zo belangrijk.

Werken in de IT Paree

Toegevoegde waarde van de moderne werkplek

Bij Paree vinden wij de security van een IT omgeving erg belangrijk. Daarnaast moet de moderne werkplek de gebruikers ‘verder brengen’ door maximaal gebruik te maken van de functionaliteiten die in de moderne IT werkplek aanwezig zijn. Hiervoor is er in nazorg voorzien en bieden wij aanvullende adoptie trainingen aan.
Deze toegevoegde waarde van de moderne werkplek wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Een goede beveiliging en adoptie. Een veilige werkplek waarvan de medewerkers, door een goede begeleiding van onze kant, optimaal (en slim) de praktische functionaliteiten gebruiken.

Ervaringen team IT Paree en Oceanwide Crew

“De medewerkers van Oceanwide Crew zijn gewend om met computers te werken, hun kennisniveau was al goed,” aldus onze techneuten. “Alle werkzaamheden verliepen hierdoor vlotter.”
Oceanwide Crew vond de samenwerking ook erg plezierig. “Er was een goede communicatie. Het team IT was goed bereikbaar.” Voor de werkzaamheden in Den Helder, is een deel van het team IT de avond ervoor in Den Helder blijven slapen. Hierdoor konden zij ’s ochtends op de locatie al vroeg aan de slag. “Door een goede voorbereiding, werd de planning goed gevolgd. Ook oplevering en nazorg hebben wij als top ervaren.”

Kortom, een mooi project waar wij positief op terugkijken.