Top Onions hoofdkantoor 's Gravenpolder

Vakmanschap, ambachtelijkheid en grote betrokkenheid. Dat kenmerkt TOP Onions. Het is een internationaal actieve familieonderneming met een kern van zo’n 150 vaste medewerkers, verdeeld over 6 bedrijven. Al meer dan 25 jaar telen, verwerken en exporteren ze uien in alle soorten en maten. Het productaanbod omvat alle soorten verse uien, plantuien en zilveruien. En in verwerkte vorm gebakken uitjes en uienolie, maar ook verduurzaamde zilveruitjes en groenten.

Omdat ze ook zelf uien telen, kennen ze het product door en door. Ze weten op welke gronden de uien het best gedijen, en daarom hebben ze hun teelt geografisch gespreid. Zo kunnen ze altijd over de beste uien beschikken, en zo voor onze klanten de kwaliteit volledig waarborgen. Dat vormt de solide basis van TOP Onions. De compacte en platte organisatiestructuur zorgt ervoor dat ze adequaat en slagvaardig kunnen inspelen op de wensen van onze klanten en op ontwikkelingen in de markt.

Eigen teelt, verwerking in eigen beheer en directe export: ze regelen het! En dat alles met vakmanschap, betrokkenheid en passie.

Paree verzorgt voor het hoofdkantoor van TOP Onions:

- Licht- en krachtinstallatie
- Datanetwerk
- Brandmeldinstallatie
- Inbraakinstallatie
- Camera-installatie
- Toegangscontrole

Zowel de bovenstaande elektrotechnische installaties als de werktuigbouwkundige installaties zijn gekoppeld middels één transparant gebouwbeheerssysteem (domotica). Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om op afstand via tablet en smartphone de verlichting aan- en uit te schakelen en camerabeelden te bekijken.

 

Dit project delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact