In het kort

Sinds 1930 uitgegroeid tot een enthousiast team van 170 vakmensen die voor u klaar staan met diverse expertises. Inclusief 24/7 service en beheer!
Personeelsfoto 2019

Uw team van vakmensen voor totaaloplossingen!

Paree B.V. adviseert, assembleert, programmeert, installeert en onderhoudt totaalinstallaties voor Elektro-Industrie, Telecom & Utiliteit. Paree beheerst alle belangrijke specialismen, van industriële automatisering tot en met het brede spectrum van gebouw- en werkplekautomatisering. Uw project wordt gedragen door vakmensen, elk met hun eigen specialistische achtergrond.

De projectleider fungeert als leider van het projectteam waarin alle benodigde deskundigen zijn opgenomen. Tevens is de projectleider verantwoordelijk voor de coördinatie en de bewaking van de voortgang van het project. Daarnaast treedt hij op als contactpersoon naar de klant, zodat deze één vast aanspreekpunt heeft. Als het project afgerond is, kan Paree B.V. een 24/7 service- en onderhoudsdienst aanbieden.

Paree is centraal gelegen in Zeeland en sinds 1930 een begrip in Zuidwest-Nederland. Met meer dan 90 jaar kennis en ervaring en 165 vakmensen die meedenken met de klanten. Een gemotiveerd team voert projecten uit, van advies, implementatie en uitvoering tot service, beheer en onderhoud voor een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van:

Industriële automatisering | Elektro | Beveiliging | Telecom | IT | IoT | Zorgsystemen | Domotica

Onze visie, missie en strategie

Ondernemersvisie
In de huidige maatschappij worden hoge eisen gesteld aan technologie. Dit vertaalt zich in een constante behoefte aan technologische innovaties. Daarnaast is het besef ontstaan, dat naast het technologische aspect, ook het maatschappelijke aspect een belangrijke rol dient te spelen bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten in de bedrijfsvoering.

Ondernemersmissie
Paree stelt zichzelf ten doel haar dienstverlening af te stemmen op de wensen van haar klanten. Bij het realiseren van deze wensen wil Paree haar diensten op een maatschappelijk verantwoorde manier uitoefenen, dat wil zeggen, met aandacht en zorg voor mens, maatschappij en milieu. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Paree voert sinds enkele jaren een actief beleid rondom Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Aan de hand van het kernbegrip People, Planet, Profit (PPP), zijn binnen het bedrijf doelen vastgesteld op het gebied van milieu, arbeidsvoorwaarden en duurzaam inkopen. Lees meer over ons beleid en doelstellingen.

Ondernemersstrategie
• Op de hoogte blijven van recente technologische ontwikkelingen
• Een duurzame (wederzijdse) relatie opbouwen met klanten
• Investeren in de opleiding en ontwikkeling van het personeel
• Aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu

contactpersonen

Historie

In 1930 richtte Pau Parée in ’s-Heerenhoek een elektrotechnisch bedrijf op dat installaties aanlegde bij particulieren en beginnende bedrijven. Ook begon hij een winkel in wit- en bruingoed.

Toen de ontwikkelingen op elektriciteitsgebied toenamen, groeide het bedrijf mee. Eind jaren ’50 werd ook het buitengebied voorzien van een elektriciteitsnet. Er kwam een hele nieuwe doelgroep in beeld: de landbouwers.

Meer over onze historie

Bedrijfsfilm Paree

Bestand downloaden

Vul uw naam en e-mailadres in om dit bestand te downloaden
Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact