Zakelijke TV is interactieve TV voor zakelijk gebruik.
Met Zakelijke TV kunt u uw medewerkers, uw bezoekers (klanten) en gasten entertainen en informeren. Denk aan TV in een wachtruimte, kantine, eetzaal, op hotelkamers en nog veel meer andere locaties.
Het is dé manier om de klantervaring te verrijken. Naast informatie, biedt Zakelijke TV amusement en de nodige ontspanning.

Interactieve TV
Het mooie van Zakelijke TV is dat het interactief is. De kijker kan de programma’s pauzeren, uitzendingen terug kijken en opnemen. Zakelijke TV is provider-onafhankelijk en verkrijgbaar als losse dienst of als toevoeging op onze bestaande cloud diensten.

Razendsnel en haarscherp televisie
De TV en radiosignalen worden als stream geleverd via internet. Het enige wat u nodig heeft is een open internetverbinding en een scherm om razendsnel en haarscherp televisie te kijken.

Zakelijke functies
Relevant nieuws uit de regio, branche of interne nieuwsitems wilt u snel tonen aan uw medewerkers, bezoekers (klanten) en gasten. Eén en ander is eenvoudig vorm te geven met de zakelijke functies zoals de informatiepagina, videopagina en de tekstbalk.

Meer informatie
Wij kunnen u voor iedere bedrijfslocatie een geschikte media oplossing bieden. Wilt u meer info over Zakelijke TV of andere cloud diensten? Wij helpen u graag. T 0113-352440 | E ti@paree.nl

Zakelijke TV

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact