Wij zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen; op de afdeling Industriële automatisering draaien wij proeven met Smart Glasses.

Met Smart Glasses op afstand ondersteunen

Smart Glasses is een Augmented Reality (AR) bril, die er voor zorgt dat de specialist (software engineer) op afstand de monteur op locatie met beeld en geluid kan ondersteunen. De monteur kan eenvoudig gebruik maken van (hulp)middelen en heeft zijn handen vrij tijdens zijn werkzaamheden.

Bril eenvoudig bevestigen

De bril kan eenvoudig aan een veiligheidshelm of stootkap worden bevestigd en gewoon in combinatie met de corrigerende bril of veiligheidsbril worden gebruikt.
Het microdisplay past net onder de gezichtslijn en werkt met een handsfree spraakbesturing. De gebruiker hoeft niet te scrollen, vegen of tikken, maar geeft eenvoudige spraakopdrachten.

Optimaal functioneren in allerlei omgevingen

In natte, stoffige, hete, luide en gevaarlijke omgevingen past de Smart Glasses zich eenvoudig aan en functioneert nog steeds optimaal. Er kan veiliger, sneller en slimmer worden gewerkt!
Paree wil de Smart Glasses in gaan zetten voor de begeleiding en ondersteuning door onze specialisten bij de ingebruikname en het onderhoud van installaties.

Kleine demonstratie van de Smart Glasses

Waar kan de bril allemaal voor gebruikt worden?

  • Video-oproepen op afstand ter ondersteuning
  • Documentnavigatie
  • Begeleiding tijdens het werkproces (bv. qr-code scannen voor het bestellen van voorraad)

 

De Smart Glasses is de perfecte handleiding en begeleider. De monteur kan heel praktisch werken, bespaart tijd en kan altijd terugvallen op allerlei documenten en ondersteuning en dat allemaal handsfree.
Het gebruik van de Smart Glasses is duurzaam, praktisch en kostenbesparend. Gaan er normaal gesproken twee medewerkers op pad, nu kan er één vanuit kantoor ondersteunen.
Is een opdrachtgever zelf in het bezit van de Smart Glasses? Dan kan alleen ondersteuning op afstand al voldoen. In coronatijd een enorme uitkomst.

 

Wij zijn enthousiast en vertellen u graag meer!