Comm-Co heeft zijn telecom gerelateerde werkzaamheden per 1 januari 2023 aan Paree overgedragen.

Comm-Co is al ruim 31 jaar werkzaam op het gebied van telecom en levert daarnaast specialistische telecom apparatuur. Rugged producten die volledig explosieveilig, ter voorkoming van vonkvorming bij misbruik of storingen, zijn. Deze apparatuur kan gebruikt worden in de petrochemie stof industrie.
Comm-Co heeft klanten in meer dan 70 landen over de hele wereld.

Door de veranderingen in de telecomsector en de bijbehorende verplichte certificeringen hebben zij ervoor gekozen de KPN/telecom gerelateerde werkzaamheden af te stoten en zich te focussen op hun atex portefeuille.
Al sinds 1984 werken wij bij Paree in de telecomsector en zijn blij met deze uitbreiding van onze portefeuille.

KPN Excellence partner

Wij zijn KPN Excellence partner. Gecertificeerd voor zelfstandig advies, levering, installatie en onderhoud van KPN vaste en mobiele telefonie producten. Wij verzorgen als Excellence partner ook de facturatie namens KPN. Met als voordeel voor u als klant dat wij ook alle vragen op het gebied van overige KPN gerelateerde producten (zoals KPN ÉÉN vast/mobiel integratie, Teams bellen, zakelijke TV, internetverbindingen, etc.) kan beantwoorden.

Meer informatie

Voor al uw telecom vragen (vaste en/of mobiele telefonie oplossing) kunt u bij ons terecht.
T 0113-352440 | E ti@paree.nl

De komende periode zullen wij de Comm-Co klanten persoonlijk benaderen en indien gewenst een kennismakingsgesprek inplannen.

Heeft u interesse in atex producten? Dan kunt u contact opnemen met Comm-Co.