Het ombouwen van de internetverbinding, telefoonlijn en de vaste telefooncentrale naar KPN EEN

Een mooie opdracht voor ons bij de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel UNETO-VNI.
Begin 2018 hebben wij het ombouwen van de internetverbinding, telefoonlijn alsook de vaste telefooncentrale naar KPN EEN verzorgd. Alles onder één dak, wel zo handig en een behoorlijke besparing voor de opdrachtgever.

KPN EEN …veel meer dan een telefooncentrale
Met KPN EEN wordt er gecommuniceerd via een breedbandverbinding en applicaties in de Cloud.
Een vast toestel, een smartphone, maar ook een tablet en computer zijn volwaardig onderdeel van de telefooncentrale. KPN EEN vereist geen grote investering en een ISDN-verbinding is overbodig. Met KPN EEN is het bedrijf optimaal bereikbaar voor zijn klanten, heeft één contract en betaalt alleen voor de functies die hij gebruikt.
En groeit het bedrijf? Geen probleem, want de klant kan KPN EEN op ieder moment naar eigen wens aanpassen.
Wij bieden samen met zakenpartner KPN deze mooie maatwerkoplossing aan. Mobiele en vaste telefonie alsook een internetverbinding in één!

UNETO-VNI over op KPN EEN
Bij UNETO-VNI had men een internetverbinding en telefoonlijn van Tele2 en een vaste telefooncentrale van Alcatel Lucent; aan ons de opdracht om te zorgen voor een betrouwbare nieuwe oplossing.
Inmiddels draaien er 120 vaste toestellen en 45 mobiele telefoons probleemloos op KPN EEN.
Het mooie van KPN EEN is dat het vele handige functies voor een telefooncentrale biedt. Zo is er bij UNETO-VNI een nieuw systeem voor de telefonistenfunctie gerealiseerd; een keuzemenu waardoor de klant direct op de juiste afdeling terecht komt. Op de afdeling ledenservice, advies en bij UNETO-VNI Verzekeringen zijn callcenter faciliteiten geïmplementeerd. Ook de wens voor flexplek functionaliteiten kon eenvoudig worden vervuld.
Na oplevering van de nieuwe telefooncentrale en internetverbinding kan UNETO-VNI rekenen op 24/7 optimale service en beheer.

Realisatie KPN EEN in verschillende fasen
Eind 2017 werd de nieuwe glasvezelinfrastructuur opgeleverd. Op dat moment werd ook het nummerplan opgesteld, waarin de vaste-, doorkies- en mobiele nummers alsook het keuzemenu werden vastgelegd. Na het testen van het netwerk startte begin 2018 op een afgesproken tijdstip de configuratie en migratie waarbij alle (telefoon)toestellen werden vervangen.
Zijn er vragen of problemen? Dan belt UNETO-VNI gewoon onze servicedesk.

Wilt u meer informatie over KPN EEN? Neem dan nu contact met ons op!

KPN-EEN-bij-UNETO-VNI-door-Paree

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact