Subzero Frozen Holding producent van diverse snackproducten is, op hun nieuwbouwlocatie in Rilland, voorzien van camera’s en een inbraakinstallatie.

Subzero Frozen Holding produceert snackproducten zoals onder meer uienringen, champignons en andere producten op basis van groenten. De groenten worden voorzien van een coating, kort gefrituurd in zonnebloemolie en vervolgens diepgevroren verpakt.
Het van origine Zeeuwse bedrijf is inmiddels onderdeel van McCain.

59 Camera’s en een inbraakinstallatie

Hun tweede locatie, het nieuwbouwpand in Rilland, is voorzien van camera’s en een inbraakinstallatie.
De camera’s, maar liefst 59 stuks, zijn zowel binnen als buiten door ons geplaatst. Een mooie klus, waar wij met onze expertise onze hand niet voor omdraaien.
De camera’s binnen monitoren vooral het productieproces. Vanuit de controleroom kan een medewerker, door de installatie van een PTZ dome met joystick, de camera’s eenvoudig laten inzoomen. Met perfect zicht op het productieproces houdt hij alles zo eenvoudig in de gaten.

Project volgens planning

Onze monteur Rob heeft samen met BBL-leerling Stefan het project bij Subzero Frozen Holding uitgevoerd. In circa zeven weken monteerden en installeerden zij alle camera’s en de inbraakinstallatie.
Het project verliep, mede doordat de opdrachtgever weinig extra eisen had, volledig volgens planning. Wij kijken terug op een geslaagd project!