Zorggroep Ter Weel in Krabbendijke wordt verbouwd. Sinds kort is het deel van de verbouw waarin Ter Weel haar zorg gaat verlenen bouwkundig opgeleverd. De nieuwbouw wordt eind 2020 opgeleverd.

Voorheen beschikte Ter Weel over 84 appartementen. De nieuwbouw zal ruimte geven aan 34 appartementen; functioneel vorm gegeven en voorzien van alle hedendaagse gemakken.
In het bestaande deel is het zorghotel voor tijdelijke opvang met in totaal 15 kamers gerealiseerd. Met daarnaast extra huiskamers voor de dagopvang.
Door de realisatie van een multifunctionele zaal, een fitnessruimte, een bibliotheek en een restaurant is het zorgcentrum nu een mooie ontmoetingsplaats voor jong en oud.

Rondom het zorgcentrum maken 50 bestaande woningen van Beveland Wonen plaats voor 27 levensloopbestendige huizen.
De wijk is enthousiast over de plannen van Beveland Wonen, Zorggroep Ter Weel en Gemeente Reimerswaal. 

Werkzaamheden Paree
Wij hebben verschillende werkzaamheden verricht in de verbouw. Zo hebben wij o.a. de gehele elektrotechnische installatie en de verdelers vernieuwd, een nieuwe data-installatie en zorgoproepsysteem en de brandmeldinstallatie gerealiseerd. In de nieuwbouw gaan wij de data-, zorgoproep-, wifi- en brandmeldinstallatie leveren en monteren.

Wij werk(t)en graag mee aan dit mooie project. Wat zal de zorg hier goed tot zijn recht komen!

Fotogallerij

Ter Weel 1
Ter Weel 3
Ter Weel 2
Ter Weel 4
Ter Weel 5

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact