Bij MotoPort Goes heeft er het afgelopen half jaar een grote verbouwing plaatsgevonden. Het bedrijfspand van MotoPort Goes is er aanzienlijk in ruimte op vooruit gegaan. Met een uitbreiding van de werkplaats én de showroom is MotoPort Goes nu de grootste motorzaak van de Benelux.
Op 13 april a.s. is er nog een feestelijk moment om het prachtige resultaat van de verbouwing te vieren.

Showroom
Aan de showroom is het naastgelegen pand van de voormalige McDonald's toegevoegd. Wat een mooie ruimte om alle motoren, (brom)scooters, kleding en accessoires te showen! Door de nieuwe personenlift kunnen ook mindervaliden en ouders met een kinderwagen eenvoudig op de 1e verdieping de showroom betreden.

Volledige update interieur
Om de gehele uitstraling van MotoPort Goes aan te pakken heeft ook het volledige interieur een update gekregen. Nieuwe kledingrekken, wandstellingen, paskamers en comfortabele zitjes ((incl. versnaperingsvoorziening!) zorgen voor een luxe en ontspannen sfeer. Het buitenterrein is ook volledig aangepakt en heeft een complete herinrichting (met buitenterras) gekregen. Het resultaat mag er absoluut zijn!

Werkzaamheden Paree
Wij zijn er trots op dat wij de vernieuwde motorzaak van verschillende installaties hebben mogen voorzien. Onze mannen zijn verantwoordelijk voor o.a. de elektrotechnische verdeelinrichtingen en installatie, LED-verlichting en inbraak-en brandmeldinstallatie.

Wij wensen MotoPort Goes heel veel succes en goede zaken toe!

Fotogallerij

Lichtmasten Motoport
Motoport Goes
Verdeelkast
Motoren en nog eens motoren
showroom
Zitje MotoPort
LED verlichting showroom
showroom Motoport
Showroom met motorkleding
Kleding en helmen motor
LED verlichting werkplaats
Motorkleding MotoPort Goes
Motor accessoires MotoPort Goes
Motoren MotoPort Goes
Motorkleding MotoPort Goes
Motorkleding MotoPort Goes

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact