In opdracht van Digrom Immo Zundert BV is een coldstore gebouwd voor Zundert Coldstore BV.
Zundert Coldstore is een public warehouse, waar voor externe partijen diepvriesproducten (groenten, frites, boter en nog veel meer) worden opgeslagen. 

In een relatief korte tijd is met diverse partijen de nieuwbouw coldstore in Zundert gerealiseerd. Duurzaam gebouwd met extreem hoogwaardige materialen. Met een hoge isolatiewaarde en laag energieverbruik tot gevolg. Het moderne bedrijfspand meet maar liefst 10.000 m2 en is 16 meter hoog. Naast een ruime vrieshal zijn in de coldstore ook kantoren en een expeditie ruimte gehuisvest.

Totaalinstallateur
Als totaalinstallateur hebben wij bij de nieuwbouw onze verschillende expertises ingezet.
Wij realiseerden de complete elektrische installatie zoals o.a. de verlichting, voorzieningen voor diverse installaties, buitenverlichting en de laadpalen. Voor een optimale communicatie hebben wij het kantoor en vrieshuis van een data- en glasvezelnetwerk voorzien.
Bij een veilige werklocatie hoort een CCTV, niet alleen buiten het bedrijfspand hangen er camera's, maar ook in de coldstore. Verder hebben wij de nieuwbouw van inbraakbeveiliging, een brandmeldinstallatie en intercom voorzien.

Het was een mooie grote klus voor ons. Succes Zundert Coldstore BV met deze prachtige coldstore!

coldstore ardo zundert

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact