Door een Power Quality Analyse uit te voeren voorkomt u steeds terugkerende storingen. Middels deze analyse wordt de kwaliteit van spanningen en stromen over een langere periode onderzocht. Een verstoring wordt hiermee opgespoord, zodat uw apparaten en elektronische componenten zoals verlichting niet (meer) gaan haperen, weigeren of sneller defect raken.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de apparatuur in uw gebouw ineens niet meer goed functioneert. Als u na een eerste korte inspectie nog niets heeft kunnen ontdekken, biedt een complete power quality analyse uitkomst.
Wanneer de kwaliteit van de spanning niet in orde is, dan veroorzaakt dit regelmatig problemen in uw apparaten.
Door het over een langere periode monitoren van spanningen, stromen en harmonischen krijgt u in beeld waar de verstoringen in de systemen zich bevinden.

De bron van de verstoring(en) kan overal zijn. Machines die gebruikt worden in een naburig pand, een geringe capaciteit van uw energieaansluiting en eigen installaties of systemen kunnen een oorzaak zijn.
Door te monitoren, met behulp van betrouwbare meetmethoden en -instrumenten, wordt de kwaliteit van de spanning en de bron van de mogelijke storingen zichtbaar. 
U ontvangt van onze specialisten een rapport met alle bevindingen. Bovendien wordt er een advies uitgebracht om het power quality probleem op te lossen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van een power quality analyse. T 0113-352440 | eb@paree.nl

power quality analyse

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact