Geen toegang voor mensen met koorts en/of zonder mondkapje

Inmiddels hebben wij bij verschillende klanten zuilen met thermische gezichtsscan geleverd en geïnstalleerd.
De zuil dient als toegangscontrole op basis van temperatuurmeting. Deze toegangscontrole is één van de verschillende thermische productsoorten van Hikvision. Met de warmtebeeldcamera wordt bij een mens nauwkeurig en contactloos zijn temperatuur gemeten en zo efficiënt en effectief koorts opgespoord.
Bovendien kan de zuil detecteren of iemand al dan niet een mondmasker draagt.
De zuil is de perfecte oplossing voor een toegangscontrole in coronatijd.

Toegangscontrole op basis van temperatuurmeting

Een klant plaatst bij de entree van zijn bedrijfslocatie(s) een zuil met thermische gezichtsscan. Bij binnenkomst wordt bij iedere medewerker en bezoeker direct zijn gezichtstemperatuur gemeten. Heeft deze persoon een te hoge temperatuur (koorts) dan mag hij/zij het bedrijfspand niet betreden. Bovendien beschikt het apparaat over de mogelijkheid om meteen deze persoon te identificeren.

Toezien op het dragen van een mondmasker
De zuil biedt tevens de optie om te detecteren of iemand wel een mondmasker draagt. Is dit niet het geval, dan mag de werknemer of bezoeker het pand niet betreden.

Verschillende thermische productsoorten
Hikvision heeft verschillende thermische productsoorten, passend bij ieder bedrijf en geschikt voor verschillende doeleinden.

1. Inzetten op de korte termijn bij ingangen
2. Inzetten op lange termijn met toegangscontrole
3. Inzetten op lange termijn voor grote groepen mensen in een open gebied
4. Mobiele koortsmeting

Combineer temperatuur, beeld- en gezichtsherkenning zodat u eenvoudig personen met koorts kunt detecteren en identificeren. Activeer daarnaast de optie voor het detecteren van een mondmasker.
Op deze manier betreden alleen personen zonder koorts (en met een mondmasker) uw bedrijf.

Meer informatie
Bent u op zoek naar meer informatie over een thermische CCTV oplossing voor uw organisatie? Wilt u ook een zo’n zuil als toegangscontrole? Wij helpen u graag verder. T 0113-352440 | eb@paree.nl

 

Thermische gezichtsscan

Dit bericht delen

Geïnteresseerd in Perfecte toegangscontrole in coronatijd?