Inspectie van elektrotechnisch materieel op brandveiligheid

Ook voor de brandrisico-inspectie SCIOS Scope 10 (NTA 8220) kunt u bij Paree terecht! Wij zijn als één van de eerste 10 organisaties in Nederland gecertificeerd om deze belangrijke inspectie aan uw elektrisch materieel; de elektrische installatie en risicovolle elektrische apparaten uit te voeren.
SCIOS Scope 10 is op verzoek van het Verbond voor Verzekeraars ontwikkeld. De verzekeringsbranche dringt bij verzekerden aan op het periodiek uitvoeren van de gecertificeerde brandrisico-inspectie om zo te voldoen aan de polisvoorwaarden.

Al geruime tijd voeren wij de veiligheidsinspecties SCIOS Scope 8 en 9 uit.

Wat houdt een brandrisico-inspectie SCIOS Scope 10 (NTA 8220) in?

  • Inspectie van uw elektrische installatie en risicovolle elektrische apparaten
  • Visuele inspectie 
  • Foto's maken van risicovolle situaties
  • Uitvoeren van verschillende metingen en testen waaronder infraroodopnames van de verdeelinrichtingen ter controle van de temperatuur

Na inspectie ontvangt u een inspectierapport met daarin alle bevindingen en uitgebreid advies over eventueel geconstateerde afwijkingen.

Let op: Een SCIOS Scope 10 (NTA 8220) inspectie onderzoekt andere zaken dan een NEN 3140/Scope 8 inspectie waarbij ook het aanraakgevaar wordt meegenomen. Om aan de Arbowet te voldoen dient u daarom tevens een NEN3140/Scope 8 inspectie te laten uitvoeren.

Meer informatie
Dus wilt u een brandrisico-inspectie SCIOS Scope 10 (NTA 8220) in Zeeland of West-Brabant (óf Scope 8 en 9) uit laten voeren?
Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak óf voor andere vragen.  T 0113-352440 of per email naar: eb@paree.nl

Dit bericht delen

Geïnteresseerd in Paree gecertificeerd voor SCIOS Scope 10 ?