Mooie opdracht voor Paree

Voor zorgorganisatie SVRZ gaan wij PV-installaties (6.500 zonnepanelen) op de daken van 20 zorglocaties realiseren. Deze miljoeneninvestering levert SVRZ ruim 1.6 miljoen kWh per jaar op en voorziet de 20 locaties overdag van zelf opgewekte energie. Deze forse investering kan SVRZ doen dankzij een subsidie vanuit de Rijksoverheid; de zogenoemde SDE+ subsidie.

Ook SVRZ gaat voor duurzaam
SVRZ vindt het belangrijk zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Naast zonnepanelen, wil de SVRZ nog dit jaar overschakelen naar elektrische auto’s inclusief voldoende eigen laadpalen. Ook worden op 6 locaties de gasgestookte CV-installaties omgebouwd tot hybride of all-electric installaties.

Samenwerking Zeeuwse partijen
SVRZ wilde voor dit grote project graag met Zeeuwse partijen werken. Wij zijn dan ook blij met deze mooie opdracht en de samenwerking. Wij zijn al bekend met de gebouwen van SVRZ en zorgen voor de aansluiting van de PV-installaties op de verdelers, hiervoor leggen wij meer dan 3 kilometer bekabeling. Saman is verantwoordelijk voor het leggen van de zonnepanelen.
In de zomer van 2020 moeten alle zonnepanelen geplaatst en aangesloten zijn.

Duurzaam ondernemen
Bent u ook van plan om (extra) duurzaam te gaan ondernemen? Graag denken wij met u mee.
0113-352440 | info@paree.nl
 

Zonnepanelen voor SVRZ
PV installaties bij 20 zorglocaties SVRZ

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact