Soms mogen wij best wel eens vertellen hoe trots wij zijn. Trots op onze mensen, onze projecten, onze oplossingen en de uitdagende werk- en leeromgeving die wij bieden.

Onze projecten
Wat zijn wij bij veel mooie projecten betrokken (geweest) zoals de nieuwbouw/verbouwing van de Stadsschouwburg in Middelburg. In het nieuwe theaterseizoen opende de Schouwburg in Middelburg al haar deuren en wij mochten eind mei met alle medewerkers het eindresultaat bekijken. Het was een leuke avond met een interessante theatervoorstelling, een kijkje achter de schermen en tot slot een gezellig samen zijn.

Onze oplossingen
Heeft u een elektrotechnisch probleem binnen uw organisatie? Door onze brede kennis kunnen wij u, rekening houdend met uw wensen en eisen, een perfect passende oplossing aanbieden.
Zo'n mooie oplossing is de moderne werkplek. Ontzettend praktisch wanneer u altijd en overal toegang tot uw documenten en programma's heeft. Met trots presenteren wij deze praktische oplossing met een mooie projectkorting bij inlevering van uw oude server(s). Stap vandaag nog over naar de cloud!

Werken bij Paree
Wij vinden het belangrijk om in de ontwikkeling van onze medewerkers en 'leerlingen' te investeren. Iedereen moet het beste uit zichzelf halen en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Werk je bij Paree dan maak je niet alleen ons maar ook jezelf trots en ga je met plezier naar je werk.

Contact
Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op: T 0113-352440 | info@paree.nl

De Stadsschouwburg in Middelburg

De foto's spreken eigenlijk al voor zich; de Stadsschouwburg Middelburg is prachtig geworden. In krap één jaar tijd is de Schouwburg moderner, luxer en duurzaam geworden.

De theaterzaal beschikt over minder zitplaatsen met meer beenruimte en kan op een eenvoudige manier afgestemd worden op de grootte van de voorstelling en het aantal bezoekers. De toiletten, kleedkamers en douches zijn volledig vernieuwd. Bovendien is er een VIP room voor soloartiesten met een eigen douche en toilet. Op het dak zorgen twee warmtepompen en vijfenzestig zonnepanelen op het dak ervoor dat het hele jaar door elektriciteit kan worden opgewekt.

Paree heeft hier mooie installaties mogen realiseren waaronder de verlichting, domotica, brandmeldinstallatie, camera's en meer.

Beeldmateriaal: Scherp! Fotografie - Angela Verdam

Fotogallerij

Schouwburg by night
Mooie theaterzaal
Sfeervolle bar
Mooie ontvangstruimte

Inruilkorting server bij aanschaf moderne werkplek

De voordelen van een moderne werkplek zijn groot. Ontzettend praktisch wanneer u altijd toegang tot uw documenten en programma's heeft. U kunt niet alleen op kantoor, maar ook thuis en zelfs in de trein gewoon (door) werken.
De moderne werkplek is eenvoudig in gebruik, flexibel en levert bovendien besparingen op uw IT-beheerskosten. Uit onderzoek blijkt dat u met moderne werkplekken maar liefst 40 tot 60 procent kunt besparen.

Mooie aanbieding
Stap vandaag nog over naar de cloud en ontvang een mooie projectkorting bij inlevering van uw oude server(s)! Neem vrijblijvend contact met ons op. 0113 - 352 440 | via ti@paree.nl.
Wij adviseren u graag.

Moderne werkplek bij Paree

Werken bij Paree | vacatures

Werk je bij Paree dan krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Wij zijn een leuke werkgever, waar een informele werksfeer heerst. De werknemer krijgt bij ons wel die verantwoording en er zijn doorgroeimogelijkheden. Verder stimuleren wij medewerkers om zich te blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen.

Erkend leerbedrijf
Op het gebied van opleiding en ontwikkeling van medewerkers vervult Paree een voorbeeldfunctie in Nederland. Onze visie en inspanningen hebben geleid tot het winnen van de titel Beste Leerbedrijf van Nederland.
Wij bieden stageplaatsen tot aan HBO niveau en de mogelijkheid voor studenten om hun opleiding  te volgen via een werk- en leertraject (BBL of Duaal).

Bekijk onze vacatures
Meer informatie over werken en leren

Paree uit de lucht

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact