Meer (werk)vrijheid om talent maximaal in te zetten

Als ondernemer wilt u toch ook dat uw medewerkers optimaal kunnen (samen) werken en altijd, overal en snel bereikbaar zijn?! Uiteraard zo voordelig en efficiënt mogelijk.
Met Microsoft Teams kunnen wij u dé perfecte oplossing bieden. Uw medewerkers kunnen met Microsoft Teams perfect samenwerken en communiceren.
Zij kunnen overal remote (thuis) werken, chatten en bellen met het team, samenwerken aan bestanden en deelnemen aan een video conferentie (Microsoft Teams Rooms).
Met deze (werk) vrijheid kunnen uw medewerkers hun talent maximaal inzetten! 

Microsoft Teams Rooms
Microsoft heeft met partner Yealink (audio-video-randapparatuur) een efficiënte en effectieve (vergader)oplossing gecreëerd om teams op een fantastische manier te laten vergaderen/samenwerken. Teams Rooms zorgt ervoor dat er op een hoog niveau met elkaar kan worden gecommuniceerd; ideeën worden steeds concreter en doelen worden eenvoudiger bereikt.

Men kan de vergadering eenvoudig starten met één druk op de knop, is meteen zichtbaar op het scherm in de vergaderruimte en wordt direct gedeeld met de externe deelnemers.

Moderne werkplek
Microsoft Teams is onderdeel van onze all-in IT oplossing; de moderne werkplek. Deze totaaloplossing is eenvoudig in beheer en flexibel. U heeft als ondernemer slechts één aanspreekpunt, kunt 24/7 rekenen op onze (proactieve) service en support en u hoeft zich niet meer druk te maken over cybercrime.
Het mooie van de moderne werkplek is dat deze volledig op maat kan worden aangeboden en dus een perfecte en complete IT oplossing zonder zorgen biedt. 
Bij een vrijblijvend adviesgesprek maken wij een analyse van de huidige IT-omgeving, inventariseren wij de eisen en wensen van de organisatie en geven wij de ondernemer advies over de nieuwe IT-oplossing.
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om Microsoft Teams als "losse" dienst af te nemen!

Meer informatie? T 0113-352440 | ti@paree.nl

Microsoft Teams

Dit bericht delen

Geïnteresseerd in Microsoft Teams?