In een interview met collega Kevin vertelt hij over zijn werkzaamheden als Hardware engineer Industriële automatisering.

Kevin werkt al bijna 14 jaar bij Paree. Inmiddels vervult hij al 9 jaar de functie van Hardware engineer. Een Hardware engineer ontwerpt en tekent zelfstandig elektrotechnische installaties op basis van de door opdrachtgever/projectleider gegeven specificaties.

Hij begon zijn carrière bij Paree als monteur elektrotechniek Industriële automatisering, groeide verder in zijn functie, kreeg eigen projecten toegewezen en werd gevraagd om op de afdeling Hardware engineering te komen werken. Hij twijfelde niet lang en maakte deze mooie stap in zijn carrière. Hij werd Hardware engineer en ging op het kantoor aan de Werrilaan aan de slag. “Na mijn switch van ‘buiten’ naar ‘binnen’, vond ik vooral het op kantoor zitten wel heel erg wennen. Nu zou ik niet anders meer willen,” zegt Kevin lachend.

Als Hardware engineer is Kevin nog meer met techniek bezig. “Voor een monteur zijn de tekeningen al grondig voorbereid, zodat het minder energie kost om verdere informatie te achterhalen. Nu heb ik de uitdaging om een project vanaf het begin uit te mogen zoeken.” In de afgelopen jaren heeft Kevin diverse opleidingen gevolgd via Paree. Zo heeft hij bijvoorbeeld zijn E-plan-certificaat behaald.

Lees het hele interview

Vacature Hardware engineering

Het team is op zoek naar een nieuwe Hardware engineer. Kevin weet wel over welke eigenschappen zijn nieuwe collega moet beschikken. “De nieuwe Hardware engineer is een persoon die secuur werkt en stevig in zijn schoenen staat. Hij moet direct en overtuigend zijn. Bovendien is het belangrijk dat hij in verband met de normeringen een technische achtergrond heeft.”

Bekijk de volledige vacature!

Contact

Ben jij enthousiast over de functie Hardware engineer Industriële automatisering bij Paree?

Neem dan nu contact met ons op.
T 0113-352440
Whatsapp 06-82485007
E werkenbij@paree.nl