Productieve meetings met Teams Rooms

Microsoft Teams Rooms heeft met partner Yealink (audio-video-randapparatuur) een efficiënte en effectieve (video vergader)oplossing gecreëerd om teams op een fantastische manier te laten vergaderen en samenwerken.
Microsoft Teams Rooms zorgt ervoor dat er op een hoog niveau met elkaar kan worden gecommuniceerd; ideeën worden steeds concreter en doelen worden eenvoudiger bereikt.

De (video)vergadering is eenvoudig in Outlook aan te maken, start met één druk op de knop en is meteen in hoge kwaliteit HD-audio en -video zichtbaar op het scherm in de vergaderruimte. De content wordt direct gedeeld met de collega's in de vergaderruimte, maar ook met de externe deelnemers.
Met Microsoft Teams Rooms wordt geen tijd meer verspild aan technologie. Het is een gebruiksvriendelijke oplossing voor zeer productieve meetings.

Yaelink videotelefoon
Met de Yealink VC500 Phone biedt Microsoft Teams Rooms u de perfecte videotelefoon. Het systeem is uitgerust met een 5x optische zoom PTZ camera en ondersteunt de VC500 1080P / 60FPS voor video-oproepen. Verder beschikt het systeem over uitstekende video- en geluidstechniek.
Het systeem is ontworpen voor middelgrote vergaderruimtes. Inclusief mini pc, PTZ camera, soundbar, draadloze microfoons, touchbediening en content sharing unit.

Meer informatie
Een Microsoft Teams Rooms systeem is erg eenvoudig in uw vergaderruimte te implementeren. Graag kijken wij samen met u welke oplossing (configuratie) het beste aansluit op uw wensen en mogelijkheden.
Meer informatie? Bel of mail ons! T 0113-352440 / E ti@paree.nl

Yaelink en Microsoft Teams Rooms

Dit bericht delen

Geïnteresseerd in Kennisitem van de maand maart: Microsoft Teams Rooms?