Als ondernemer wilt u toch ook dat uw medewerkers optimaal kunnen (samen) werken en altijd, overal en snel bereikbaar zijn?! Uiteraard zo voordelig en efficiënt mogelijk. 
Met Microsoft Teams kunnen wij u dé perfecte oplossing bieden. Uw medewerkers kunnen met Microsoft Teams perfect samenwerken en communiceren. 
Zij kunnen overal remote (thuis) werken, chatten en bellen met het team, samenwerken aan bestanden en deelnemen aan een video conferentie (Microsoft Teams Rooms).  Met deze (werk) vrijheid kunnen uw medewerkers hun talent maximaal inzetten!  

Bellen en gebeld worden met Microsoft Teams 
Met Microsoft Teams kan er ook gebeld worden naar vaste en mobiele nummers. Uw huidige telefoonnummer(s) alsook alle functionaliteiten van uw telefooncentrale, zoals bv. het instellen van een keuzemenu en het doorschakelen naar een ander nummer, kunt u blijven gebruiken. 
Met Teams Client op uw computer, de Teams app op uw mobiele telefoon of via een vast telefoontoestel kunt u telefoneren. Het is geen probleem om al deze apparaten gelijktijdig te gebruiken om te bellen of gebeld te worden. 
Bellen met Microsoft Teams is schaalbaar, flexibel en gebruiksvriendelijk. Maakt u al gebruik van Microsoft Teams dan verandert er bijna niets voor uw medewerkers. Zij kunnen nu vanuit hun vertrouwde omgeving in Teams ook bellen en hoeven niet meer te switchen van device. 
 
Moderne werkplek 
Microsoft Teams is onderdeel van onze all-in IT oplossing; de moderne werkplek. Deze totaaloplossing is eenvoudig in beheer en flexibel. U heeft als ondernemer slechts één aanspreekpunt, kan 24/7 rekenen op onze (proactieve) service en support en u hoeft zich niet meer druk te maken over de security. 
Het mooie van de moderne werkplek is dat deze volledig op maat kan worden aangeboden en dus een perfecte en complete IT oplossing zonder zorgen biedt.  

Vrijblijvend adviesgesprek 
Graag informeren wij u verder over de moderne werkplek waaronder bellen met Microsoft Teams. 
Bij een vrijblijvend adviesgesprek maken wij een analyse van de huidige IT-omgeving, inventariseren wij de eisen en wensen van de organisatie en geven wij de ondernemer advies over de nieuwe IT-oplossing. 
T 0113-352440 | E ti@paree.nl

Fotogallerij

Bellen met Teams
Moderne werkplek
Bellen met Microsoft Teams

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact