Praktisch en eenvoudig thuis werken

Na een relatief rustige zomer is het coronavirus helaas weer aan een opmars begonnen met een aangescherpt beleid van het kabinet tot gevolg. Eén hele belangrijke regel van het nieuwe coronabeleid is 'werk thuis als het kan'.
Onze moderne werkplek is een mooie oplossing die thuis werken uitermate praktisch en eenvoudig maakt. Graag vertellen wij u hierover meer.

Moderne werkplek
Onze all-in IT oplossing (met Office 365) zorgt dat uw medewerkers met Microsoft Teams altijd, overal en snel kunnen samenwerken en communiceren (chat, video en bellen). Bovendien geeft de moderne werkplek ze (werk)vrijheid om hun talent maximaal in te zetten.
De totaaloplossing is eenvoudig in beheer, flexibel en relatief goedkoop. De ondernemer wordt volledig ontzorgd en hoeft zich niet meer druk te maken over cybercrime en kan 24/7 rekenen op onze (proactieve) service en support. Het mooie van de moderne werkplek is dat deze volledig op maat kan worden aangeboden en dus een perfecte en complete IT oplossing zonder zorgen biedt.  

Office 365
Microsoft Office 365 is een strategisch cloudplatform en heeft perfect ingespeeld op de veranderende marktbehoeften. Microsoft Office 365 is een verzameling van internetdiensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs.
Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop-pc, tablet en smartphone en als combinatie van beide. Van tegelijk werken in een bepaald document tot betalen naar gebruik. U heeft niets in eigen beheer en hoeft geen onderhoud te verrichten.

Microsoft Teams
Met Microsoft Teams, een functionaliteit van Office 365, kunnen uw medewerkers vanuit thuis (maar ook op kantoor) perfect samenwerken en communiceren. Zij kunnen overal remote (thuis) werken, chatten en bellen met het team, samenwerken aan bestanden en deelnemen aan een video conferentie (Microsoft Teams Rooms).

Bellen en gebeld worden met Microsoft Teams 
Met Microsoft Teams kan er ook gebeld worden naar vaste en mobiele nummers. Uw huidige telefoonnummer(s) alsook alle functionaliteiten van uw telefooncentrale, zoals bv. het instellen van een keuzemenu en het doorschakelen naar een ander nummer, kunt u blijven gebruiken. 
Met Teams Client op uw computer, de Teams app op uw mobiele telefoon of via een vast telefoontoestel kunt u telefoneren. Het is geen probleem om al deze apparaten gelijktijdig te gebruiken om te bellen of gebeld te worden. 
Bellen met Microsoft Teams is schaalbaar, flexibel en gebruiksvriendelijk. Maakt u al gebruik van Microsoft Teams dan verandert er bijna niets voor uw medewerkers. Zij kunnen nu vanuit hun vertrouwde omgeving in Teams ook bellen en hoeven niet meer te switchen van device. 

Vrijblijvend adviesgesprek 
Graag informeren wij u verder over de moderne werkplek en Microsoft Teams. 
Bij een vrijblijvend adviesgesprek maken wij een analyse van de huidige IT-omgeving, inventariseren wij de eisen en wensen van uw organisatie en geven wij u advies voor de nieuwe IT-oplossing. 
T 0113-352440 | E ti@paree.nl

Moderne werkplek

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact