Lees over de werkzaamheden van Melvin bij Paree

Wat vind hij zo leuk aan zijn werk en hoe is zijn carrière binnen het bedrijf verlopen
Melvin Karels Zeeuwse Vacature Bode

"Bij Paree wordt er veel geïnvesteerd in opleidingen en zijn er altijd doorgroeimogelijkheden."

Van leerling monteur, naar zelfstandig monteur, naar ICT technicus
“Sinds 2014 werk ik bij Paree, waar ik ben begonnen als BBL-leerling MBO niveau 4.  Voor iemand die graag met zijn handen werkt was het de perfecte combinatie; één dag in de week naar school en vier dagen per week aan het werk als leerling monteur. Vanaf 2016, na het behalen van mijn diploma, werkte ik als zelfstandig monteur bij Paree. Sinds kort ben ik ICT technicus.
In de tussentijd heb ik aanvullende cursussen en trainingen gevolgd.

Iedere dag is anders
Als ICT technicus installeer ik bij opdrachtgevers de telefonie-omgeving of realiseer ik aanpassingen.
De ene keer ben ik een paar dagen bij dezelfde klant, soms slechts voor een aantal uren.
Omdat ik met veel verschillende systemen op uiteenlopende plaatsen te maken krijg, is iedere dag anders. Het maakt mijn werk afwisselend en dat vind ik erg leuk.

Waarom is Paree dé werkgever?
Als je goed zelfstandig kunt werken, krijg je meteen de vrijheid om dit te doen. Ze vertrouwen je en kijken niet op je vingers.
Er wordt veel geïnvesteerd in opleidingen en er zijn altijd doorgroeimogelijkheden. Mijn ervaring is dat wanneer ik een training of cursus in mijn vakgebied wil volgen, hier eigenlijk altijd ja op wordt gezegd. En toen ik klaar was voor een nieuwe functie, kreeg ik die kans.

Bovendien is de ongedwongen sfeer bij Paree heel fijn. De collega’s van de afdeling hebben veel persoonlijk contact; het is een hecht team. Ook de managers en projectleiders zijn altijd erg toegankelijk.”

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact