Zorg installaties

Binnen de zorgsector neemt de vraag naar automatisering en ondersteuning bij diverse processen steeds verder toe. Paree biedt zorgsystemen met specifieke oplossingen voor optimale ondersteuning in de zorg.
Paree - Zorgsystemen

Zorgsystemen

​Zorgen zonder zorgen kan uitstekend met de zorgsystemen van Paree. Goed werkende zorgsystemen maken een kwalitatief betere zorgverlening mogelijk. Dat is nodig omdat budgetten krimpen terwijl de zorgvraag stijgt, complexer en individueler wordt.

Efficiënter zorg verlenen

Wilt u als zorginstelling een optimale, efficiënte manier van werken voor uw medewerkers en ondersteunende processen slimmer en efficiënter maken? Wilt u optimale service verlenen aan uw cliënten? Wij helpen u graag om de kwaliteit van uw zorgverlening te verbeteren en tevens de werkdruk voor uw medewerkers te verlichten. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met zorgprocessen, de implementatie van zorgsystemen met bewezen hard- en software en zeer tevreden klanten.  

Afstemming van techniek op processen in de zorg

Zorg verlenen is en blijft mensenwerk. Wij kijken niet alleen naar de techniek, maar ook naar de primaire zorgprocessen en het effect dat een zorgsysteem daar op heeft. Uiteraard moet de apparatuur foutloos werken, maar is belangrijk dat deze is afgestemd op uw specifieke situatie. Alleen dan zorgt techniek voor maximale ondersteuning van de mensen en processen binnen uw zorgorganisatie.

Van alle zorgmarkten thuis

We zijn er graag voor u als het gaat om het adviseren, implementeren, onderhouden, aanpassen en verbeteren van zorgsystemen. Hiermee realiseren we een veilige en prettige leefomgeving voor zowel klanten als medewerkers in de zorg. Of het nu gaat om ouderenzorg, gehandicaptenzorg, verpleegzorg, psychiatrische opvang, extra- of intramurale zorg. 

Aan de hand van uw wensen maken we het zorgsysteem voor uw organisatie op maat. Het zorgsysteem is flexibel inzetbaar en uiterst betrouwbaar en hierdoor perfect in staat om u te ondersteunen bij het waken over de veiligheid, gezondheid en vrijheid van al uw klanten. Denk bijvoorbeeld aan verpleegoproep, nachtzorg, domotica en sensoren, brandmelding, videomonitoring, sociale alarmering, verlichting, plaatsbepaling, dwaalpreventie- en detectie.

Wilt u ook zorg bieden zonder zorgen?

Neem dan contact met ons op via 0113 - 35 24 40 of info@paree.nl Vrijblijvend informeren en adviseren we u graag over de mogelijkheden. 

Referenties

Zorggroep Ter Weel, Stichting Ouderenzorg Kanaalzone, ZorgSaam Zorggroep, Warmande, SVRZ.

Pluspunten Zorgsystemen Paree

  • Diverse oplossingen in één optimaal werkend zorgsysteem
  • Service en beheer 24x7xx365
  • Hoge tevredenheid van klanten

partners

Indigo Care
Indigo Care
Paree - Partner - Zorgsystemen - KPN Zorg
KPN Zorg
Paree - Partner - Zorgsystemen - Alcatel Lucent (ALE)
Alcatel-Lucent (ALE)
Paree - WiFi - Aerohive Networks
Aerohive Networks
Geïnteresseerd in Zorgsystemen?