Zorginstallaties

Er is een toenemende vraag in de zorgsector naar automatisering en ondersteuning bij diverse processen. Bent u ook op zoek naar een passende oplossing voor uw zorginstelling? Paree biedt zorgsystemen met specifieke oplossingen voor optimale ondersteuning in de zorg.
alles-in-1-zorgsysteem

Zorgsystemen

Door krimpende budgetten is het voor vele zorgorganisaties lastig om aan de stijgende zorgvraag te voldoen, die bovendien steeds complexer en individueler wordt. Loopt u op uw zorglocatie ook tegen deze problemen aan? Wij kunnen u met onze zorgsystemen gegarandeerd ontzorgen met een kwalitatief betere zorgverlening!

Efficiënte zorgverlening

Wilt u als zorginstelling voor uw medewerkers een optimale manier van werken met daarnaast slimmere en efficiëntere ondersteunende processen? Wilt u bovendien goede serviceverlening voor uw cliënten? Wij helpen u graag om de kwaliteit van uw zorgverlening te verbeteren en tevens de werkdruk voor uw medewerkers te verlichten. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met zorgprocessen; de implementatie van zorgsystemen met de juiste hard- en software beheersen wij perfect. Een en ander resulteert in zeer tevreden klanten.  

Afstemmen van techniek op zorgprocessen

Zorg verlenen is en blijft mensenwerk. Niet alleen moet er worden gekeken naar de techniek van het zorgsysteem, maar ook naar het effect bij een specifieke situatie. Uiteraard moet de apparatuur foutloos kunnen functioneren, maar moet er tevens worden gekeken naar de gevolgen van het inzetten van de nieuwe apparatuur. Alleen wanneer met alle factoren rekening wordt gehouden, kan techniek binnen uw zorgorganisatie voor maximale ondersteuning van uw werknemers en processen zorgen.

Van alle zorgmarkten thuis

Wij zijn er graag voor u als het gaat om het adviseren, implementeren, onderhouden, aanpassen en verbeteren van uw zorgsystemen. Hiermee realiseren wij een veilige en prettige omgeving voor uw cliënten en uw medewerkers. Of het nu gaat om ouderenzorg, gehandicaptenzorg, verpleegzorg, psychiatrische opvang, extra- of intramurale zorg. 

Aan de hand van uw wensen maken we het zorgsysteem voor uw organisatie op maat. Het zorgsysteem is flexibel inzetbaar en uiterst betrouwbaar en hierdoor perfect in staat om u te ondersteunen bij het waken over de veiligheid, gezondheid en vrijheid van al uw cliënten! Denk bijvoorbeeld aan verpleegoproep, nachtzorg, domotica en sensoren, brandmelding, videomonitoring, sociale alarmering, verlichting, plaatsbepaling, dwaalpreventie- en detectie.

Wilt u ook zorg bieden zonder zorgen?

Neem dan contact met ons op! T 0113 - 35 24 40 | info@paree.nl.
Wij informeren en adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. 

Referenties

Zorggroep Ter Weel, Stichting Ouderenzorg Kanaalzone, ZorgSaam Zorggroep, Warmande en SVRZ.

Pluspunten Zorgsystemen Paree

  • Diverse oplossingen in één optimaal werkend zorgsysteem
  • Service en beheer 24/7
  • Hoge tevredenheid van klanten

Bestand downloaden

Vul uw naam en e-mailadres in om dit bestand te downloaden

partners

Indigo Care
Indigo Care
Paree - Partner - Zorgsystemen - KPN Zorg
KPN Zorg
Paree - Partner - Zorgsystemen - Alcatel Lucent (ALE)
Alcatel-Lucent (ALE)
Extreme Customer-Driven Networking
Extreme networks
Geïnteresseerd in Zorgsystemen?