Telefooncentrales

Paree is gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van vaste en mobiele telefonie oplossingen.
Paree - Telecom - Telefooncentrales

Wilt u optimaal communiceren?

Kies een communicatieoplossing die past bij uw bedrijf of organisaties. Of het nu om 2 of 2.000 medewerkers gaat, 1 of 50 locaties, vast en/of mobiel, Paree heeft altijd een telefooncentrale die past bij uw wensen en eisen. Daarmee bereikt u optimale communicatie, optimale bereikbaarheid en bent u klaar voor toekomstige ontwikkelingen.

Door onze jarenlange ervaring en ervaring kunnen we diverse oplossingen bieden zoals traditionele telefonie, hosted IP telefonie of een mix van beide. Met een uitgebreide keuze aan functionaliteiten creëren we voor u de beste communicatie oplossing.

Geschikt voor de klein-, midden-, en grootzakelijke markt, overheid, onderwijs en zorginstellingen. Van eenvoudige systemen met een paar toestellen tot uitgebreide communicatieplatformen met meer dan duizend aansluitingen.

Is uw huidige telefooncentrale nog niet toe aan vervanging, maar wel aan onderhoud, herprogrammering, software-upgrade of een uitbreiding? Dat regelen we graag voor u. Dat doen we onder andere voor: Alcatel-Lucent (Vox Novo Office) en Siemens/ Unify.

Interesse in vernieuwing of uitbreiding van uw telefooncentrale?

Wilt u uw telefooncentrale netwerk vernieuwen of uitbreiden? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0113 - 352 440 of via ti@paree.nl
Wij adviseren u graag.

Pluspunten Paree

 • > 30 jaar kennis en ervaring voor perfecte communicatie
 • Altijd bereikbaar voor service en support 24x7x365
 • Zeer tevreden klanten in diverse sectoren van groot tot klein

Veelgestelde vragen over
Telefooncentrales

Welke oplossingen biedt Alcatel-Lucent?

Oplossingen van Alcatel-Lucent

Unified Communications & Collaboration  
UC&C omvat al onze spraak- en samenwerkingstools. Het combineert een rijke gebruikerservaring met de vrijheid om oudere systemen te integreren. UC&C is gebaseerd op een vereenvoudigde architectuur, diverse implementatiemodellen (CPE, Cloud of Hybride) en een beheersysteem voor gestroomlijnde werkzaamheden.

 • Evolutie van bedrijfscommunicatie 
  Upgraden? Zorg voor de technologische continuïteit die helpt om de transformatiemethode te vinden die past bij uw wensen en het tempo van de ontwikkelingen.
 • Zakelijke telefonie 
  De oplossingen OpenTouch en OmniPCX voor spraakcommunicatie zijn flexibel, schaalbaar en innovatief.
 • Samenwerking 
  Rendabele oplossingen om medewerkers, klanten en partners te laten samenwerken met flexibele multimediatools.
 • Mobiliteit 
  Geef medewerkers die wereldwijd en 24 uur per dag werken, toegang tot centrale bronnen: overal, altijd en vanaf elk apparaat.

Communicatie in de cloud  
De verschuiving naar de cloud biedt de mogelijkheid om optimaal te profiteren van geavanceerde technologieën en te reageren met flexibele bedrijfsmodellen. Dit betekent geen investeringen vooraf en lagere kapitaaluitgaven. 

Klantenservice 
Modulaire en aanpasbare contactcenteroplossingen via een geïntegreerde desktop. De klantenserviceoplossingen ondersteunen PBX-omgevingen voor één of meerdere locaties met opties die uiteenlopen van lokaal tot cloud en van investeren vooraf tot betalen per gebruiker. 

OpenTouch 
OpenTouch-oplossingen bieden flexibele, toekomstbestendige transformatiepaden. Ze ondersteunen de toename van de 'BYOD'-cultuur (Bring Your Own Device) en de overstap naar cloudservices. Virtuele medewerkers kunnen efficiënt communiceren via één-op-één, één-op-veel of interactieve werkgroepsessies.

Welke oplossingen biedt Unify?

Unify (vroeger Siemens) biedt vele flexibele voice oplossingen en mogelijkheden voor samenwerking. Voor uitgebreide informatie en downloads zie: http://www.unify.com/nl/

 

partners

Paree - Partner - Telefooncentrales - Alcatel Lucent Accredited Business Partner
Alcatel Lucent
Paree - Partner - Telefooncentrales - Unify
Unify
Paree - Partner - Telecom - IT - Telefooncentrales - Gigaset pro
Gigaset Pro
Paree -Partner - Telecom - IT - Plantronics
Plantronics

Alcatel-Lucent: Where everything connects

Geïnteresseerd in Telefooncentrales?