Kritische communicatie

Wanneer communicatie letterlijk van levensbelang is. In het geval van een noodsituatie of calamiteiten bij zorginstellingen, gevaarlijke stoffenindustrie, grote evenementen e.d. moet men altijd optimaal kunnen communiceren.
missiekritische communicatie

Paree partner van PrioCom

Sinds kort zijn wij partner van PrioCom; dé missiekritische service provider. PrioCom biedt missiekritische communicatie als een end-to-end dienst via het T-mobile netwerk.

Push-to-talk-applicatie

Iedere gebruiker wordt uitgerust met een device met een gestandaardiseerde Push-to-Talk applicatie die direct geïntegreerd is in het landelijke T-Mobile netwerk. Optioneel is er een dispatcher applicatie voor meldkamers.
Om de toegang tot het landelijke T-Mobile netwerk voor missiekritische communicatie te waarborgen, verloopt de verbinding via een private verbinding op het T-Mobile netwerk. De prioriteitsmodule biedt gebruikers bij escalaties voorrang op het T-Mobile netwerk.
De Push-to-Talk applicatie biedt typische portofoonfuncties op een smart Androiddevice. U krijgt de mogelijkheid tot het voeren van diverse soorten gesprekken zoals groepsgesprekken,  1-op-1-gesprekken, noodoproepen,  prioriteitsoproepen,  versturen / ontvangen van tekstberichten, foto’s, etc. , in de groep en/of naar de meldkamer en geo-informatie.

Dispatchoplossing (optioneel)

Naast de Push-to-Talk applicatie is er ook een dispatchoplossing (optioneel). Deze zeer uitgebreide oplossing biedt de medewerker een flexibel in te richten omgeving voor het voeren van alle soorten gesprekken uiteraard met prioriteit (pre-emption). Ook het dynamisch verplaatsen van gebruikers en creëren van tijdelijke groepen behoort tot de mogelijkheid. Het versturen en/of ontvangen van tekst berichten, foto’s, video is standaard aanwezig. In de grafische omgeving (o.a. geo fencing) zijn de eerder genoemde mogelijkheden geïntegreerd naast het tonen van de actuele beschikbaarheid.

Verschillende devices

Om te garanderen dat de Push-to-Talk dienst optimaal werkt, wordt er nauw samengewerkt met diverse hardware leveranciers. Er is een geselecteerd aanbod aan (ATEX en non-ATEX) toestellen en accessoires die van A tot Z zijn getest, die robuust zijn en die de beste prestaties bieden voor het gebruik van de Push-to-Talk applicatie.

Werkwijze Priocom

partners

PrioCom kritische communicatie
Partner in missiekritische communicatie
Geïnteresseerd in Kritische communicatie?