Altijd en overal samenwerken en communiceren

Microsoft Teams (functionaliteit van Office 365) als onderdeel van de moderne werkplek.
werkgeluk bij medewerkers

Meer (werk)vrijheid om talent maximaal in te zetten

Als ondernemer wilt u toch ook dat uw medewerkers optimaal kunnen (samen) werken en altijd, overal en snel bereikbaar zijn?! Uiteraard zo voordelig en efficiënt mogelijk.
Met Microsoft Teams, een functionaliteit van Office 365, kunnen wij u dé perfecte oplossing bieden. Uw medewerkers kunnen met Microsoft Teams perfect samenwerken en communiceren.
Zij kunnen overal remote (thuis) werken, chatten en bellen met het team, samenwerken aan bestanden en deelnemen aan een video conferentie (Microsoft Teams Rooms).
Met deze (werk) vrijheid kunnen uw medewerkers hun talent maximaal inzetten! 

Microsoft Teams Rooms
Microsoft heeft met partner Yealink (audio-video-randapparatuur) een efficiënte en effectieve (vergader)oplossing gecreëerd om teams op een fantastische manier te laten vergaderen/samenwerken. Teams Rooms zorgt ervoor dat er op een hoog niveau met elkaar kan worden gecommuniceerd; ideeën worden steeds concreter en doelen worden eenvoudiger bereikt.

Men kan de vergadering eenvoudig starten met één druk op de knop, is meteen zichtbaar op het scherm in de vergaderruimte en wordt direct gedeeld met de externe deelnemers.

Bellen en gebeld worden met Microsoft Teams
Met Microsoft Teams kan er ook gebeld worden naar vaste en mobiele nummers. Uw huidige telefoonnummer(s) alsook alle functionaliteiten van uw telefooncentrale, zoals bv. het instellen van een keuzemenu en het doorschakelen naar een ander nummer, kunt u blijven gebruiken. 
Met Teams Client op uw computer, de Teams app op uw mobiele telefoon of via een vast telefoontoestel kunt u telefoneren. Het is geen probleem om al deze apparaten gelijktijdig te gebruiken om te bellen of gebeld te worden. 
Bellen met Microsoft Teams is schaalbaar, flexibel en gebruiksvriendelijk. Maakt u al gebruik van Microsoft Teams dan verandert er bijna niets voor uw medewerkers. Zij kunnen nu vanuit hun vertrouwde omgeving in Teams ook bellen en hoeven niet meer te switchen van device. 

Office 365
Microsoft Office 365 is een strategisch cloudplatform en heeft perfect ingespeeld op de veranderende marktbehoeften. Microsoft Office 365 is een verzameling van internetdiensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs.
Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop-pc, tablet en smartphone en als combinatie van beide. Van tegelijk werken in een bepaald document tot betalen naar gebruik. U heeft niets in eigen beheer en hoeft geen onderhoud te verrichten.

Moderne werkplek
Office 365 (met o.a. Microsoft Teams) is onderdeel van onze all-in IT oplossing; de moderne werkplek. Deze totaaloplossing is eenvoudig in beheer en flexibel. U heeft als ondernemer slechts één aanspreekpunt, kunt 24/7 rekenen op onze (proactieve) service en support en u hoeft zich niet meer druk te maken over de security.
Het mooie van de moderne werkplek is dat deze volledig op maat kan worden aangeboden en dus een perfecte en complete IT oplossing zonder zorgen biedt. 

Vrijblijvend adviesgesprek
Bij een vrijblijvend adviesgesprek maken wij een analyse van de huidige IT-omgeving, inventariseren wij de eisen en wensen van de organisatie en geven wij de ondernemer advies over de nieuwe IT-oplossing.
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om Microsoft Teams als "losse" dienst af te nemen!

Meer informatie? T 0113-352440 | ti@paree.nl

Fotogalerij

Microsoft Teams
Moderne werkplek
Teams
werkgeluk bij medewerkers

partners

Paree - Partner - IT - Microsoft
Microsoft
Paree - Partner - Telecom - IT - Enterprise Mobility Security
Microsoft Enterprise Mobility + Security
Paree - IT - Partner - Fujitsu
Fujitsu
Paree - IT - Partner - Ricoh Document Center West-Brabant en Zeeland
Ricoh Document Center West-Brabant en Zeeland

partners

Paree - IT - Partner - DELL
DELL
Paree - Partner - IT -Security - Sophos
Sophos
Paree - Partner - IT - Security - Fortinet
Fortinet
Cisco Partner Select
Cisco
Geïnteresseerd in Microsoft Teams?